Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet N. Zelandu

Milanoviću klapa Samoanaca pjevala poznate hrvatske pjesme!

Zoran Milanović
Foto: Vlada
1/5
15.03.2014.
u 18:03

Kulturno društvo Kralj Tomislav je prošle godine proslavilo 20 godina djelovanja, a u njihovim redovima nalaze se i djeca i mladi koji nisu hrvatskog podrijetla, poput anglosaksonskih i maorskih Novozelanđana.

Premijeru Zoranu Milanoviću Kulturno društvo Kralj Tomislav otplesalo je "Ero s onoga svijeta", a Klapa Samoanaca su je otpjevala poznate hrvatske klapske pjesme tijekom druženja sa Hrvatima u Hrvatskom kulturnom društvu u Aucklandu na Novom Zelandu, izvijestila je Vlada.

Na druženju s Milanovićem je nazočilo nekoliko stotina Hrvata te su mu pripremili jednosatni program u organizaciji Kulturnog društva Kralj Tomislav, a plesalo se slavonske, bunjevačke, dalmatinske i druge hrvatske narodne plesove i pjesme, te Kolo iz "Era s onoga svijeta".

Kulturno društvo Kralj Tomislav je prošle godine proslavilo 20 godina djelovanja, a u njihovim redovima nalaze se i djeca i mladi koji nisu hrvatskog podrijetla, poput anglosaksonskih i maorskih Novozelanđana. Jedna od atrakcija programa za Milanovića bilo je izvođenje klapskih pjesama od strane Klape Samoanaca. Druženje je trajalo satima, napisali su iz vlade.

>>Milanović o prosvjedima: Slažemo se da se ne slažemo

Komentara 3

DU
Deleted user
19:27 15.03.2014.

To je mogao imati besplatno i kod nas i nije morao za nase tesko zaradjene novce ici na turisticko putovanje u Australiju i Novi Zeland!!!

DU
Deleted user
07:39 16.03.2014.

Mora da mu je bilo teško. Otišao tako daleko, a opet morao slušati dobre stare hrvatske pjesme. Karma je zanimljiva !

Avatar maraaa
maraaa
09:54 16.03.2014.

pjevali bi i mi kad bi mogli besplatno hodati i trošiti 15dana. mene ne zanima s kom je pjevao ,zanima koliko ukupno košta to njegovo putovanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije