Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestok odgovor iz Vlade:

'Milanovićev pokušaj opravdavanja loše izjave o HOS-u podsjeća na njegove laži iz kampanje'

Državni vrh i predstavnici stradalih odali počast žrtvama Jasenovca
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
23.04.2020.
u 18:12

Milanović grubo povrijedio žrtvu hrvatskih branitelja, kao i njihov doprinos u obrani i stvaranju Hrvatske, rekao nam je izvor blizak premijeru Andreju Plenkoviću.

Izjavu predsjednika Zorana Milanovića, koji je poručio da spomen ploču za 11 poginulih hrvatskih branitelja 'treba maknuti i negdje baciti', najoštrije osuđujemo. Time je Milanović grubo povrijedio žrtvu hrvatskih branitelja, kao i njihov doprinos u obrani i stvaranju Hrvatske, rekao nam je izvor blizak premijeru Andreju Plenkoviću.

– Njegovi pokušaji da u svom naknadnom opravdanju loše i štetne izjave 'podijeli odgovornost s premijerom Plenkovićem' dio su manipulacija i laži koje podsjećaju na Milanovića iz kampanje za predsjedničke izbore. Posebno je neodgovorno u trenucima dok Hrvatska vodi svakodnevnu bitku protiv ekonomskih, sigurnosnih i zdravstvenih posljedica epidemije koronavirusa, svjesno unositi retoriku podjela u društvu i omalovažavanja hrvatskih branitelja, i to isključivo u sasvim očite politikantske i stranačke svrhe – dodaje naš izvor.

VIDEO Državni vrh i predstavnici stradalih odali počast žrtvama Jasenovca

Podsjeća kako je Andrej Plenković pokrenuo Vijeće za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima.

– Važan dio rada Vijeća bio je posvećen i, primjerice, znakovlju koje je legalizirala Vlada SDP-a, a onda podmuklo i licemjerno tražila od Vlade HDZ-a da je zabrani – zaključuje naš izvor.

Komentara 212

OR
Orilogorilo
18:47 23.04.2020.

Hdz je kriv za sve. Ljevicari ih stalno reketare, nakraju hdzenjare ispadnu veci levičari od nominalno lijevog krila udbe. Sami su maknuli ploču, i proglasili sve totalitarizme jednakim, samo su komunizam i partizani malo jednakiji. Eto, hdzenjare, kusajte svoje! Posaljite jos koji vijenac na sutjesku, posaljite vijence i na Lijevca polje, i u Ravnu goru. Tamo su vaši!

BO
bolnaistina
19:42 23.04.2020.

Milanoviću, kad ćeš Šoškočaninu bacit ploču?

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
18:29 23.04.2020.

Kako se HDZ izvlači. A oni su maknuli ploču i kriminalizirati poklič. Vjerodostojno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije