Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u SDP-u

Milanovićeva turneja 'od Donjeg Lapca do Konavala': Ono što je dobro, to znam i sam...

Zoran Milanović
Foto: Facebook/Zoran Milanović
15.02.2016.
u 08:55

"Nastavljamo dalje našim smjerom za snažan SDP i bolju Hrvatsku", napisao je u statusu predsjednik SDP-a

Zoran Milanović je u sklopu unutarstranačke kampanje za reizbor na mjesto predsjednika SDP-a prošlog tjedna imao vrlo zgusnut raspored, a obilazio je "bazu" u Lici i Dalmaciji. 

– Ovaj tjedan naš smjer je bio od Donjeg Lapca do Konavala, i sve između, a to je Dalmacija – kazao je Milanović u filmiću koji je na kraju te turneje objavio na svom službenom Facebook-profilu. 

Naglasio je da je na tom putu razgovarao sa "stotinama i stotinama" članova. – Ono što je dobro, to znam i sam, ono što nije dobro to ste mi rekli, nastavljamo dalje našim smjerom – zaključio je Milanović u statusu u kojem se zahvalio na "društvu" u Lici i Dalmaciji. 

– Puno smo razgovarali i čuo sam puno vaših prijedloga i ideja. Nastavljamo dalje našim smjerom za snažan SDP i bolju Hrvatsku – napisao je u statusu predsjednik SDP-a koji je nakon kampanje za parlamentarne izbore nastavio "u istom" tonu i u pokušaju ostanka na čelu stranke.

 
Hvala Lici i Dalmaciji

Hvala vam na društvu ovaj tjedan u Lici i Dalmaciji, puno smo razgovarali i čuo sam puno vaših prijedloga i ideja. Nastavljamo dalje našim smjerom za snažan SDP i bolju Hrvatsku.

Posted by Zoran Milanović on 14. veljače 2016

>>Zoran Milanović: Mislim da HRT radi za HDZ

>>Milanović i Pupovac trebaju se javno ispričati hrvatskim građanima

Komentara 18

OV
Ovozemaljski
09:03 15.02.2016.

Mozes ponesti i šubaru sa sobom, pa u svakom mjestu gdje dođes ju stavi na vidljivo mjesto i napisi; "prilog za pomoc bratu Kresi"

Avatar NeNormalan
NeNormalan
09:14 15.02.2016.

zoka, nebitan si

OM
omolje
09:32 15.02.2016.

Jo nađi vremena i obiđi Kozaru i Sutjesku i izbori mogu počet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije