Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DA, CJEPIDLAČIM'
Povratak na članak

Milanovićeva ideja Stožera: Predsjednik objasnio zašto ne nose maske na Pantovčaku

Naveo je kako većina novinara ne nosi maske, baš kao ni njegovi i Plenkovićevi suradnici

Komentari 6

KO
Kokoiduhovi
15:08 16.07.2020.

Nije cjepidlačenje. Svima nam je puna kapa različitih tumačenja uputa i naloga. Još gore je što u praksi prečesto i oni koji daju upute i pozivaju na red, ih se ne pridržavaju. Zašto da ljudi nose maske u zatvorenom, ako vide ljude iz Vlade, ministarstava i sl. da ih ne nose.

VL
DO
Domumom
14:36 16.07.2020.

Nošenje maski je obavezno osi za one koji su iznad zakona. I koji kreiraju takve zakone. Pa ne moraju ni svi nositi zavisno od utjecaja i položaja. Istovar đubriva na oranici bez maske se kažnjava. Proslava partijske pobjede se ne kažnjava. Ne moraju se svi držati zakona kao pijan plota.

VL
Avatar plavopoljac
plavopoljac
09:48 17.07.2020.

Dokle će Domovinski Pokret biti dežurni krivac za sve u H.R.? Nije M.Škoro pomogao niti odmogao Predsjedniku isto kao što nije ni H.D.Z.-u. Vi ste ih izabrali i sad ih imate!!!

VL
IN
incognito
09:41 17.07.2020.

Milanovic je u pravu 100%! I jedini glas razuma. Ovaj anemicni narcisoidni prepotentni psihopat to ne želi prihvatiti, jer normalan čovjek želi svom narodu dobro.

VL
KA
karlodrago
21:11 16.07.2020.

Jeli se Milanović ikada zahvalio velikom desničaru Škori za pomoć na predsjedničkim izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.