Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra protokola

Milanovića smjestili uz žestoke HDSSB-ovce, Burića i Vinkovića

'04.06.2011., Hrvatsko narodno kazaliste, Trg marsala Tita 15, Zagreb - Susret pape Benedikta XVI s predstavnicima kulture, akademske zajednice, civilnog drustva, politike, diplomatskog zbora te pogla
Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
1/3
04.06.2011.
u 23:00

Vinković je posebno privlačio pozornost uzvanika. Naime, u HNK-u je došao sa slavonskim šeširićem i s cvijetom u zapučku.

Nakon nekoliko dana medijskog nagađanja hoće li Zoran Milanović doći u HNK te hoće li imati akreditaciju, šef SDP-a u subotu se ipak s akreditacijom, koja je izdana u zadnji čas, pojavio u kazalištu i tako ipak postao jedan od 700 uzvanika Hrvatske biskupske konferencije.

Protokol ga je smjestio s dvojicom žestokih HDSSB-ovaca: zamjenikom župana Osječko-baranjske županije Dinkom Burićem i gradonačelnikom Đakova Zoranom Vinkovićem, bivšim SDP-ovcem.

Vinković je posebno privlačio pozornost uzvanika. Naime, u HNK-u su po protokolu svi muškarci, osim vjerskih velikodostojnika, bili bez kapa, a Vinković je došao sa slavonskim šeširićem i s cvijetom u zapučku.

Komentara 94

OB
-obrisani-
13:51 05.06.2011.

@gilgameš.... Poslalo severinu kao \"predstavnicu\" ženske populacije .. valjda.. već vidim izvor takvih masnih viceva koji nisu za \"novine\"..

JA
jaruzelskia
14:10 05.06.2011.

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? Sigurno su bolji nego HDZ !!

OB
-obrisani-
09:44 05.06.2011.

09:43 probudio se lokalni kradezeov špija u VL-u..Pa će sad \"moderirati\" mišljenje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije