Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRTNIČKI SAJAM U VARAŽDINU

Milanović: Želim vam niske poreze, da obrtnici više nemaju razloga odlaziti preko granice

Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Marko Beljan
1/4
01.04.2023.
u 12:10

U pratnji domaćina, gradonačelnika Varaždina dr. sc. Nevena Bosilja, predsjednik Milanović obišao je štandove na kojima obrtnici predstavljaju i prodaju svoje proizvode

Sunčanu subotu predsjednik Zoran Milanović proveo je u Varaždinu na otvaranju 25. Obrtničkog uličnog sajma.

- Želim vam niske poreze i dobre zarade. I da vrlo brzo dođe dan kada naši obrtnici i stručnjaci neće više imati razloga odlaziti preko granice, u Sloveniju i Austriju, jer će zarađivati isto i njihovi gazde, obrtnici će im biti u stanju isplatiti plaće i još zaraditi. Želim vam puno zdravlja, vama i vašim obiteljima, i financijskog uspjeha - poručio je predsjednik Republike varaždinskim obrtnicima.

U pratnji domaćina, gradonačelnika Varaždina dr. sc. Nevena Bosilja, zamjenika gradonačelnika Miroslava Markovića i organizatora sajma, predsjednika Udruženja hrvatskih obrtnika Grada Varaždina Vladimira Bajsa predsjednik Milanović obišao je štandove na kojima obrtnici predstavljaju i prodaju svoje proizvode.

Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik Predsjednika Republike za ekonomiju Velibor Mačkić.

VIDEO Milanović poručio kritičarima sinove stipendije: Neću reći ostavite nas na miru, samo udri

Komentara 7

DU
Deleted user
13:46 01.04.2023.

Zoran M. napreduje. Danas je ustao ranom zorom kako bi stigao na ovaj sajam.

SO
Sonja1337
09:30 02.04.2023.

Ovaj vise nemoze ni u Republiku srpsku, jedino jos moze u "Jajanovu" drzavu Pescanicu

BU
burza
16:41 01.04.2023.

Zato je nama bilo blagostanje dok je bio 4godine na vlasti i ljudi bili tako zadovoljni da su ih ,,,birali drugi put ,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije