Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer u Bruxelles

Milanović: Završno je izvješće o monitoringu dobro, priča gotova

'14.02.2013., Zagreb - Predsjednik Vlade Zoran Milanovic odrzao je konferenciju za medije o izborima za Europski parlament. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
Borna Filić/Pixsell
14.03.2013.
u 11:18

Milanović se jučer u Bruxellesu sastao s predsjednikom Europske komisije Jose Manuelom Barrosom.

 – Završno izvješće o monitoringu dobro je i ta priča je gotova. Posao smo obavili – rekao je premijer Milanović nakon što se jučer u Bruxellesu sastao s predsjednikom Europske komisije Jose Manuelom Barrosom.

O detaljima sastanka nije govorio pravdajući se da je to \"u zoni diskrecije\", a o nagađanjima da je s Barrosom možda dogovarao područje koje će u EK pokrivati budući hrvatski povjerenik, premijer je rekao: – Ne bih htio skakati pred rudo, o tome odlučuje predsjednik Komisije i Europski parlament. Prije završetka izbora za EU parlament to neće biti tema. 

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:11 14.03.2013.

Apsolutno podrzavam i radujem se ulasku Hrvatske u EU !!

Avatar Jorge
Jorge
19:23 14.03.2013.

Još samo da objasni odakle će namaknuti 900 mil eura koliko Hrvatska mora uplatiti 2014. godine u EU proračun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije