Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE PREDLOŽITI NIJEDNOG PRIJAVLJENOG KANDIDATA
Povratak na članak

Milanović zatražio od DSV-a da žurno ponovi javni poziv za predsjednika Vrhovnog suda

Podsjećaju da Ustav predsjednika države obvezuje da se brine „za redovito i usklađeno djelovanje te stabilnost državne vlasti“

Komentari 26

MI
Miaka
13:33 25.03.2021.

Ovaj zoka samo sramoti funkciju predsjednika što mu je jedini cilj jer ovo nije njegova država njegova se raspala za sva vremena

VL
CS
Cijepio_sam_ se
13:41 25.03.2021.

Htio si progurati mimo pocedure, svojeg kandidati, a većina u saboru ti neće prihvtiti, bez obzira što će Čaćić ići na tvoju ruku,i drugi desni neće prihvtiti tvoj prijedlog.

VL
PE
pepomacan
14:06 25.03.2021.

Deran nema karaktera!!

VL
SA
SamoIstina
13:46 25.03.2021.

Koji je faktor ovaj krastavi lik?? Koja je njegova stvarna moć i politički utjecaj. Kome on nešto može narediti?? On ne bira ni u svom kućnom savjetu, kamoli državi! Sad će se stresti ovi u DSV-u i Saboru, jer je ovaj kazao da on ne će izabrati nijednog od ovih iz prvog natječaja!! On ima moć predlaganja, pa neka to učini na kupusovu listu i baci pred prvu svinju u okolini Pantovčaka!

VL
KO
Kopreinitz
13:56 25.03.2021.

Milanovic, alias Don Qijote, opet lize popljuvano, pa taj covjek nema niti morala niti karaktera, drogiran ili nalokan, sramoti sebe i Hrvatsklu, molim nadlezne da razmisle o proceduri OPOZIVA Milanovica.

VL
HZ
hrvati-za-dom-spremni
14:11 25.03.2021.

meni se vidi da zoki gura svog kandidata sa koim bi moga stititi svoje kriminalce a i kakobi pomilovao ona dva svoja druga mislim na mustaca i perkovica u tom je njegovo guranje svojeg podobnog kandidatae svojeg podobnog kandidata

VL
IV
Ivan79
14:48 25.03.2021.

Milanović cijelo ovo vrijeme izaziva Plenkovića da kategorički odbije kandidatkinju koju se gura van svih procedura. Sada, kada je Plenković ispravno otklonio svaku mogućnost da se predložena kandidatkinja uopće uzme u obzir zbog nevjerojatnog ustrajanja da se izabere mimo Zakona i procedure - Milanović traži žurno ponavljanje javnog poziva.. Yeah, right... Kakav igrokaz s Pantovčaka.. 1. Kandidatkinja se mogla uredno javiti na prvi javni poziv, ali nije! Zašto?; 2. Milanović ne priznaje odluku Ustavnog suda po ovom pitanju, a sam je glasao za te suce! Zašto?; 3. Proceduru, odnosno Zakon protiv kojega se sada tako žustro buni, njegov predstojnik Ureda je svojevremeno javno hvalio! Zašto je onda sada protiv?; 4. Ako su se na Pantovčaku već, eto slučajno, kasno dosjetili idealne kandidatkinje zašto nisu odmah tražili ponavljanje javnog poziva? Umjesto toga siluju javni prostor tjednima, između ostalog i vulgarnim rječnikom nedostojnim funkcije Predsjednika RH.. Ako Milanović i ima interes isušiti pravosudnu "močvaru", što je svakako pohvalno i što bi svaki građanin trebao objeručke podržati, zašto je izabrao ovaj način? To jedino on zna..

VL
LL
lijepa_li si
14:07 25.03.2021.

još će predsjednik na kraju obuć togu, stavit periku...po onoj, ako ne ide drugačije onda po zakonu! zeru sam razočaran.

VL
VA
vadis1
17:57 25.03.2021.

Bravo Milanovicu! Plenkovic tolerira kriminal u HDZ, stranci koja je opljackala Hrvatsku.

VL
LO
Lolita3
14:05 25.03.2021.

Potpuno je jasno da je Zoki ovdje pobjedio. Načeo je krivosuđe i to moramo svi pozdraviti. Plenki sad samo razmišlja kako da se izvuče sa što manje štete...nek okrivi Frku ili Njonju - šogora, i mirna Bosna. I to štoo prije, jer što duže čeka - to je blamaža veća.

VL
Avatar Krile102
Krile102
13:54 25.03.2021.

He,he,he..trazili ste proceduru ,evo vam je

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
13:49 25.03.2021.

Hrvatsko pravosuđe je teška žabokrečina i najtruliji dio društva. Bilo kakav pomak iz te septičke jame će HDZ pokušati zaustaviti svim silama. Zoki, samo udri svom snagom, nemamo kaj izgubiti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.