Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divulje

Milanović: Žao mi je Pučišćana, ali sud se mora poštovati

divulje, milanović (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/17
04.05.2012.
u 11:18

Upravo se SDP godinama zalagao za ukidanje zastare za pljačku tijekom pretvorbe i privatizacije, rekao je premijer Milanović

– Moramo poštovati zakone i sudske odluke. Žao mi je tih ljudi u Pučišćima i žao mi je svakog tko je izgubio ili će izgubiti radno mjesto, ali odluke suda moraju se poštovati – komentirao je premijer Zoran Milanović jučerašnje događaje u Pučišćima kada je dolazak stečajnog upravitelja pratio velik broj policijskih snaga.

Premijer smatra da nije bilo prekomjerne uporabe sile jer vjeruje ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću. Potvrdio je da nedolazak sindikata na sjednicu Gospodarsko-socijalnog vijeća svakako znači političku štetu, ali vjeruje da će se nesuglasice izgladiti. Naglasio je kako se upravo njegova stranka godinama zalagala za ukidanje zastare za pljačku tijekom pretvorbe i privatizacije.

– Stvorit ćemo uvjete da suci budu nedodirljivi i da pravosuđe odradi svoj posao – zaključio je Zoran Milanović.

Milanović je u zrakoplovnoj bazi Divulje nazočio prezentaciji protupožarne vježbe "Ljeto 2012." Pokaznoj vježbi nazočili su i ministar obrane Ante Kotromanović i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, koji je na Facebooku napao sindikalnog čelnika u Jadrankamenu Tončija Drpića.

Vježbom "Ljeto 2012." predstavljeno je stanje pripremljenosti i osposobljenosti protupožarnih namjenski organiziranih snaga OS-a u potpori snagama vatrogasne zajednice.

Komentara 61

OS
osica
11:49 04.05.2012.

dobro da je premijer na protupožarnoj vježbi - \"jer u nas nešto opasno tinja\"

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:04 04.05.2012.

Pravi razlog. Došao je vidjeti koliko se može i gdje uštedjeti na njima.Što dotaknu to unište.

KO
korisnik2
13:03 04.05.2012.

\"Stvorit ćemo uvjete da suci budu nedodirljivi\" dakle, sve po starom. lol. imperator zoran imperira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije