Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef oporbe

Milanović zahvalio Mesiću što je otvorio aferu kamioni

zoran milanović
Robert Anić/PIXSELL
VL
Autor
Jasmina Popović
06.12.2010.
u 14:20

Bili smo uvjereni da je riječ o netransparentnom poslu i da je roba preplaćena i zato smo to politički gurali – objasnio je šef SDP-a.

Odgovarajući na pitanje o kazni koja je izrečena Rončeviću i Bačiću u slučaju kamioni, predsjednik SDP-a Zoran Milanović upozorio je na razliku između onoga što je utvrdilo saborsko povjerenstvo, a to je da nema krivice i odluke suda koji je donio suprotnu presudu.

– Bivšem predsjedniku Mesiću zahvaljujemo što je otvorio tu aferu, ali SDP je inicirao povjerenstvo. Bili smo uvjereni da je riječ o netransparentnom poslu i da je roba preplaćena i zato smo to politički gurali – objasnio je šef SDP-a.

Komentara 50

M4
marko_42
15:31 06.12.2010.

mesić je otvorio aferu kamioni isključivo zato što mu nisu htjeli isplatiti 600 000 kuna koliko je tražio za dogovaranje tog posla. ti podaci su poznati uskoku, zašto i on nije pod optužbom, neznam, vjerojatno zato što mu nisu htjelii iz vojske dati te novce. sramota :/

OB
-obrisani-
16:58 06.12.2010.

Bukovnik, tko je u ovoj zemlji odgovoran za rješavanje afera: Milanović koji je u oporbi ili HDZ koji je na vlasti? MIsliš da HDZ-ova vlada namjerno uhićuje HDZ-ovce i štiti SDP-ovce? Ili je stvar u tome da su HDZ-ovci kriminalci a SDP-ovci nisu?

BZ
Branko Zajec
15:35 06.12.2010.

Najbitnija činjenica je da banditska vlast, koja vlada preko Sabora i raznih povjerenstava, nije našla ništa štetno za državu. Na sreću, sud je imao pravo mišljenje, zajedno sa USKOK-om.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije