Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Milanović Vladi: Prestanite s praksom zaduživanja Hrvatske

Milanović (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
21.07.2011.
u 23:20

Ministrica financija Martina Dalić izjavila je da šef SDP-a ne razumije upravljanje javnim financijama

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović reagirao je na vijest o novom zaduživanju, navodeći kako Hrvatska to više ne može izdržati.

- To je opet zaduživanje za pokrivanje tekućih troškova. Ta praksa treba prestati u Hrvatskoj. To traje već godinama. Katkad se to moglo tolerirati, međutim gotovo je, Hrvatska više ne može na takav način. Hrvatska stagnira već dvije godine, ona je potpuno zacementirana, a ovo novo zaduživanje je samo još jedan teret. Hrvatska ga više ne može izdržati - rekao je Zoran Milanović.

Predsjedniku SDP-a odgovorila je ministrica financija Martina Dalić, koja je za HTV ustvrdila kako Milanović ne razumije upravljanje javnim financijama te je izjavila kako se, među ostalim, moraju vratiti i dugovi koje je napravila SDP-ova koalicijska vlada.

Komentara 230

MA
macor
01:22 22.07.2011.

Megistus Glavno da ce tvoja vojvodkinja jaca uraditi ono sta nisi zavrsio. Unistiti cijelu drzavu,

GH
ghostwriter
01:24 22.07.2011.

Sviđa mi se ovo \"svoji na svome\"..provuklo ti se ponešto ispod linije Karlobag - Virovitica,a ...što se vas opančara tiče više nam i ne treba...

Avatar wratnik
wratnik
22:50 23.07.2011.

@jurcina: ti nerazumijes bas nista, tko je na vladi u Njemackouj???? Njemacka ima 50. Miliardi Eu duga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije