Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plinski biznis

Milanović u Bakuu potpisuje Memorandum o Južnom toku

Milanović Vrdoljak
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
12.12.2013.
u 22:40

Memorandum je između Azerbajdžana, Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore

Premijer Zoran Milanović i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak putuju 16. prosinca u Baku, gdje će potpisati Memorandum o razumijevanju između Azerbajdžana, Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore u vezi sa suradnjom u primjeni plinovoda Južni tok u jugoistočnoj Europi.

Komentara 2

DI
dimnajac
11:28 13.12.2013.

'Večernjakovci' su opet gadno pogriješili! Premijer putuje u Azerbajdžan o dogovoru o 'Južnom plinskom koridoru', a ne 'Južnom toku'. Dok je 'Južni tok' projekt koji gura Rusija da njezin plin dođe preko Crnog mora, Bugarske i Srbije do Europe, 'Južnii plinski koridor' je zajednički naziv za više projekata (npr. TANAP, TAP, IAP) kojim će azerbajdžanski plin, zaobilazeći Rusiji, doći do Europe!

PO
podravec
08:19 13.12.2013.

JUžni tok je zaobišao Hrvatsku a sve zbog ovih koji su sredili Hrvatsku.. A ovo je samo prodavanje magle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije