Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.05.2014. u 14:00

Sanja Musić Milanović kaže da smo debeli. Jesmo, debeli i nesretni, no to naglo debljanje Hrvata mora imati veze i s radom njezina supruga

Sve TV javljaju o prvoj sjednici Vlade RH bez ministra kojemu u Banskim dvorima ne smiju niti ime spomenuti. Premijer Milanović strogo je sve upozorio da ne tolerira neposluh i da imaju ispuniti što im naloži. I ne smiju tračati medijima. Dok se strah širio dvoranom, Milanović je uzimao zrak, rastao naočigled. Vidjelo se to po pucetu na sakou koje se počelo zatezati. Nekako, u zadnje vrijeme, sakoi su mu "slim fit", trebao bi odjenuti broj većeg. Istog dana na TV ekranima je i njegova supruga, Sanja Musić-Milanović, liječnica.

Meni tema neugodna, zbog viška kila. Ona, međutim ima finu liniju, a govorilo se kako su Hrvati postali jako debeli.

- 20 posto djece i 60 posto odraslih, kaže supruga Sanja, a prilog završava porukom – umjerenost je poželjna, baš kao i šetnja.

To naglo debljanje Hrvata mora imati veze i s radom njezina supruga. Postali smo debeli i nesretni. Gledam političare, stvarno, odmah vidiš tko je frustriran. Onaj kome više ime ne smiju reći, bio je uhranjen, a frustriran. I njegov je nasljednik Lalovac fino uhranjen. Jovanović je uhranjeniji no ranije, znači nervira se. Žene iz HNS-a neću komentirati. Ostojić policajac bi se trebao manje nervirati, dok se Ostojić od zdravlja, očito ne nervira. Matić, ma nebitno. Kotromanović, e taj je sumnjivo vitak, s obzirom na vojni budžet. Frend Milanovićev, guverner HNB-a Vujčić – pa on je neuhranjen i očito ga boli briga. Premijer nam je, dakle malo narastao. Kazao je svima da ga moraju slušati. OK. Al, mislim si, nek prvo on posluša svoju suprugu. Dakle – umjerenost je poželjna. Kao i šetnja.  

PLUS  

Nataša Božić, RTL Danas, baš me razveselila. Postavila se usred foto/video montaže SDP-ovaca, šeće i govori tko je što rekao. Pogledajte ako ste propustili, sjajno.  

MINUS  

Za razliku od Nataše, neumjereni kolege s RTL-a nazvali dogradnju fontana kod NSK – "Apsurdistanom u Zagrebu". Bila je kriza i kad se gradio Zrinjevac, Maksimir...

>> Prosvjedovali povjerenici, a grah jeli umirovljenici. Gdje su bili radnici?

Komentara 12

CB
Conan Barbarin
14:19 09.05.2014.

ovo je početak kraja zorana milanovića i cijelokupne kukuriku vlade, a toga su i svi oni svjesni

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
14:35 09.05.2014.

Ma tko će slušati tog Milanovića? Čovjek je nesposoban do boli...

SL
_Slavonac_
15:47 09.05.2014.

Neka on posluša hrvatski narod i da ostavku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije