Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kukuriku koalicija

Milanović: Svi znaju na čija vrata treba doći borba protiv korupcije

Milanović i Čačić (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
18.09.2011.
u 12:25

Čelnici SDP-a i HNS-a sastali su se na Murteru s ribarima koji su ih upozorili na sve veći izlov, osiromašenje ribljeg fonda te skupo gorivo

Ulaskom u EU konačno će biti moguće uvesti pravila koja se vrlo strogo poštuju. Kada je u pitanju ovo što nazivamo ZERP-om, kojega smo trebali, a nismo proglasili, tu će i dalje biti tradicionalno ribarstvo i tu ne može biti nitko osim naših ribara. Ovo vani, od ničijeg mora postaje more EU pa onda i more reda u kojem će fond biti čuvan i za nas i za Talijane, za jedan civiliziran i kontroliran izlov - rekao je Zoran Milanović u Jezerima na otoku Murteru gdje se danas zajedno s Radimirom Čačićem sastao s ribarima, javlja 24sata.

Ribari su Milanovića i Čačića upozorili na sve veći izlov, osiromašenje ribljeg fonda te skupo gorivo na što im je Milanović kazao kako je jedino rješenje uvođenje reda.

- Ne bih to posebno komentirao, ali u Hrvatskoj svi znaju na čija vrata treba doći - komentirao je Milanović najavu premijerke Jadranke Kosor da će borba protiv korupcije doći i do SDP-a, HNS-a i IDS-a, na što je Čačić dodao kako se "zna ispod čijih vrata kulja".

Komentara 349

UT
utatica
13:41 18.09.2011.

znamo drugovi znamo, na ona na čija još nije došao, i ne će dok vam je načelu DORH-A Bajić, na čelu Vrhovnog suda Branko Hrvatin koji sa sr bima i kominsitima derneči po Brijunima, sviu redom iz udbaško komunističkog miljea

BA
balance
13:42 18.09.2011.

majko draga na sto je ova zemlja spala da ovi malo manji lopovi dodju na vlast..stvarno smo kora od banane! Ruza Tomasic je moj favorit

TO
tom
13:37 18.09.2011.

pa s koliko su se ta dva zgubidana ribara sastala? s dvojicom? nije ni čudo kakav im je program. prepisali su sve od svog mentora sanadera. dr. ivo je imao 2007. godine program 3x7. a sada milanović ima (jaako zanimljivo!?) program 21! teško će dobiti moj glas. no mogla bi ga ingrid ukoliko se opet pojavi u onim uskim trapericama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije