Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bit će kako bude'

Milanović: Sudjelovat ću u Koloni sjećanja, spreman sam na zvižduke i blokadu

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.11.2014.
u 10:38

Milanović je rekao i kako je spreman i na skandiranje i zviždanje

Premijer Zoran Milanović u intervjuu za Novi list izjavio je kako će sudjelovati u sutrašnjoj Koloni sjećanja u Vukovaru.

– Smisao Kolone sjećanja je hodanje u toj koloni, a ne protokol kao takav. Zato namjeravam biti u koloni, kazao je

Na pitanje očekuje li kako će kao i prošle godine ponovno doći do blokade, kazao je kako o tome uopće nije razmišljao te da će 'biti kako bude'.

Milanović je rekao i kako je spreman i na skandiranje i zviždanje.

>> Članovi Stožera neće 18. studenog ulaziti u krug bolnice: Ne želimo im biti blizu

>> Branko Borković: Bojan Glavašević nije zavrijedio ovaj linč

Komentara 19

SE
sestrićna
10:54 17.11.2014.

neka povede jovića pusića teršelićku stevanovića radmana i sve te koje je postavio na pozicije da ga podrže na štetu hr naroda..možda dobije pljesak.

MN
Marijan Nikic-Pejic
11:02 17.11.2014.

Bolje bi bilo da se prisjetis svojih izbornih obecanja, kojima si prevario ovaj jadni narod. Sta ces ti u koloni sjecanja. Ti se ne mozes prisjetiti niti sta si jucer jeo za rucak.

MN
Marijan Nikic-Pejic
11:06 17.11.2014.

Kako to da je i ovaj uporabio rijec "spreman" ? Je li mu to njegov mentor mesic sugerirao, prisjetivsi se svoje spremnosti u Australiji. On je tamo spremno pospremio lovu, a ovaj ce nam "pospremitik" cijelu drzavu na smetiste,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije