Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide i u Međugorje

Milanović stigao u BiH, susrest će se s Dačićem i Đukanovićem

Milanović BiH
Vlada.hr
Autori: ipš/VLM, i.kri/VLM
08.04.2013.
u 07:25

Milanović je oko 10.20 sati stigao u Stolac, u kojem su ga dočekali dužnosnici Hercegovačko-neretvanskog kantona, Općina Stolac te Ravno, kao i ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Damir Ljubić

Premijer Zoran Milanović danas i sutra u službenom je posjetu Bosni i Hercegovini.

Milanović je oko 10.20 sati stigao u Stolac, u kojem su ga dočekali dužnosnici Hercegovačko-neretvanskog kantona, Općina Stolac te Ravno, kao i ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Damir Ljubić, piše Dnevni avaz. Nakon razgovora obići će Ošanić, nekad glavni grad heleniziranog ilirskog plemena Daorsa i Radimlje koje je najpoznatije po nekropoli stećaka u Hercegovini.

U 14 sati premijer Milanović sastat će se s dužnosnicima Čapljine, a sat poslije u Međugorju će razgovarati s dužnosnicima općina Ljubuški i Čitluk. Potom će posjetiti i župni ured svetog Jakova apostola.

U popodnevnom dijelu današnjeg programa Milanović će otići u Mostar, u kojem će se u 18 sati susresti s msgr. Ratkom Perićem, biskupom mostarsko-duvanjskim.

U ranim večernjim satima premijeru Milanoviću u Mostaru će se na večeri pridružiti i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, srbijanski premijer Ivica Dačić i predsjednik crnogorske vlade Milo Đukanović.

Sutra ujutro govorit će na otvaranju 16. međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru te obići paviljone.

>> Zakon ćemo braniti i postaviti ploče s ćirilicom iza lokalnih izbora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije