Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik SDP-a družio se s građanima u Biogradu i Pakoštanima

Milanović: Sigurnosna situacija je teška jer neki nisu radili svoj posao

31.10.2008.
u 20:05

U Hrvatskoj je teška situacija, i ekonomska i socijalna i sigurnosna. Bombe eksplodiraju. No takva situacija ne bi bila da je svatko radio svoj posao i to posao za koji je plaćen.

Uloga države je da građanima osigura mir i sigurnost, inače sve nema smisla- kazao je večeras u Pakoštanima predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji je uoči te tribine prošetao rivom u rodnom mjestu generala Ante Gotovine tijekom čega su ga pozdravljali nazočni građani.

Milanović se nekoliko sati prije toga družio i s građanima Biograda kojom prigodom je o situaciji u državi rekao da je poruka kako se neće tolerirati one među nama koji ne žive po zakonima društva.

- SDP je iscrpio sva zakonska sredstva u traženju odgovornosti od premijera Sanadera i vladajuće koalicije, no nezakonitim sredstvima nećemo se koristiti- istaknuo je predsjednik SDP-a koji je na novinarsko pitanje hoće li se za 15 mjeseci kandidirati na predsjedničkim izborima kazao da neće, ali da će njegova stranka na vrijeme istaknuti svojega kandidata.

Dodao je kako prije toga očekuje da Ivo Sanader do kraja završi posao oko poboljšanja sigurnosne situacije u Hrvatskoj te da pritom, napomenuo je, ne vrluda. Zoran Milanović boravak u biogradskom kraju iskoristio je pozvavši članove svoje stranke da se počnu pripremati za lokalne izbore kazavši im kako najprije trebaju privoliti svoje susjede da glasuju za SDP.

- Zadnji parlamentarni izbori pokazali da u Zadarskoj županiji, koja je za SDP zbog posljedica rata tradicionalno teško izborno područje, imamo sve veću podršku. Pred nama je veliki izazov i veliki prostor za dokazivanje. Neposredni izbori poništit će političku trgovinu, no nikome neće biti lako jer će za pobjedu biti potrebno osvojiti 50 posto plus jedan glas. Ipak, vjerujem da ćemo imati rezultat za ponos- kazao je Zoran Milanović.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije