Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CILJ STABILNOST BIH

Milanović se sastao u Zagrebu s Miloradom Dodikom

Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Tomislav Bušljeta
1/3
26.10.2021.
u 21:19

Iz Ureda predsjednika navode da je sastanak predsjednika Milanovića s gospodinom Dodikom nastavak aktivnosti Predsjednika Republike u cilju stabilnosti i funkcioniranja Bosne i Hercegovine

Predsjednik Republike Zoran Milanović sastao se danas u Uredu Predsjednika s Miloradom Dodikom, predstavnikom srpskog naroda u Bosni i Hercegovini. 

Iz Ureda predsjednika navode da je sastanak predsjednika Milanovića s gospodinom Dodikom nastavak aktivnosti Predsjednika Republike u cilju stabilnosti i funkcioniranja Bosne i Hercegovine, te ostvarenja legitimnog predstavljanja sva tri konstitutivna naroda u skladu s Daytonskim sporazumom.

- S tim ciljem predsjednik Milanović je ranije održao sastanke s Bakirom Izetbegovićem, predstavnikom bošnjačkog naroda i Draganom Čovićem, predstavnikom hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini - stoji u priopćenju. 

Komentara 96

ST
Stipan
21:29 26.10.2021.

Kad pružiš ruku Srbinu , prebroj jeli imaš još sve prste.

SD
sdragan
21:46 26.10.2021.

Najzad i Milanovic da primi nekog visokog Europskog duznosnika.

MI
MiroM
22:46 26.10.2021.

Ovi što piskaraju bi trebali znati da je bih zajednica tri konstitutivna naroda i da se bez Dodika čija stranka vlada u RS ne može donijeti niti jedan zakon na nivou bih kao ni promjena ustava, koliko god ograničena. S Dodikom se može pričati i ako dođu stvarni hrvatomrzci na vlast u RS poput Nebojše Vukanovića, Draška Stanivukovića i Jelene Trivić - to će biti skoro nemoguće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije