Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra u Večernjem

Milanović se promijenio kao čovjek i političar

Zoran Milanović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
09.02.2020.
u 21:00

Profilira novog sebe u ulozi predsjednika koji shvaća da se hrvatska politika, nakon mesijanskih obećanja, mora spustiti na zemlju.

Od idućeg tjedna imat ćemo novog predsjednika države. Neće to biti netko zaista nov, nepoznat. Zorana Milanovića već smo imali prilike upoznati. I zbog grešaka mu u jednom trenutku ipak okrenuti palac dolje. Potom je na nekoliko godina Milanović politički nestao, da bi se lani vratio i svime što je i kako je činio u utrci za Pantovčak mnoge uvjerio da mu vrijedi dati drugu priliku. Nije malo onih koji će to obrazložiti kratko – promijenio se. Kako, što je toj promjeni uzrok, hoće li ostati trajna, može li ona, utjecati na državu politiku – pitali smo stručnjake.

Da se doista radi o promjeni, najprije nam je posvjedočio marketinški stručnjak i dizajner Boris Malešević koji je tijekom predsjedničkih izbora radio na Milanovićevoj kampanji. Osmislio mu i slogan “Predsjednik s karakterom”. I dok mnogi misle da su Milanovićeva retorika i ponašanje bili i još uvijek jesu rezultat savjeta drugih, Malešević pobija takva razmišljanja.

>>Cijeli članak pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju.

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Jesu li gej parovi sad na korak do posvajanja djece?

>>Papa Franjo zbog celibata “ušutkao” umirovljenog papu Benedikta XVI.

>>Karlo Starčević: Spomenik Nikoli Tesli vraćamo u Gospić do srpnja

>>Akcija Spasimo beskućnike: Bio je uspješan obrtnik, a obitelj ga se odrekla kad je sve prokockao

Ključne riječi

Komentara 3

WT
Wtf
00:18 10.02.2020.

Dobio je izbore isto kao 2011. jer nije morao ništa govoriti, kampanju mu odradili "slučajni" štrajkovi i Škoro. Onda je u drugom krugu malo se suzdržavao jer je shvatio da je na rubu pobjede. Nakon onako katastrofalnog mandata gdje nas je razvalio nije zaslužio ni da uđe u gradsko vijeće.

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
08:07 10.02.2020.

Vec "strucnjaci" unaprijed znaju da se promjenio u 50 i nekoj godini zivota. A jos nije ni stupio na duznost. Slicno kao kada je Obama dobio Nobelovsku prije neg je krenuo u prve ratove. Milanovic je nekako prezivio izborno vrijemee stiskajuci uglavnom jezik za zube. Uz "malu" pomoc medija koje nejega nisu lovili za zoranizme i gafove, uz pomoc zvanicnih desnicara koji u pravome momentu cine ono za sto su predvidjeni. Drzanje lojtre ljeivici.

Avatar mofo
mofo
01:36 10.02.2020.

Zar nikom nije zabrinjavajuće da se pitamo da li se promijenio, kao da je do sada bio nekakav luđak pa nas tamo neke novine pokušavaju utješiti, ma promijenio se, nemate se čega bojati i sl...? Mislim da je to što netko ima potrebu ovako govoriti o njemu stvarno zabrinjavajuće, a i tako su i u izborima govorili, kako da imamo posla sa nekakvim nestabilnim manijakom..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije