Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA OBJAVA

Milanović se javio na Facebooku: 'Hrvatska pripada i tokarima i programerima'

Zoran Milanović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
19.02.2020.
u 10:46

Naša Republika treba svakog čovjeka i svaki čovjek u Hrvatskoj mora dobiti priliku da pronađe svoj put i svoje mjesto.

Zoran Milanović objavio je prvi status na Facebooku u svojstvu predsjednika Republike Hrvatske. 

Zoran Milanović
1/38

"Našu Republiku ne čine i nikad je neće činiti samo visokoobrazovani, samo kompetitivni, poduzetni, znanstveno, umjetnički ili sportski nadareni. Hrvatska je domovina nekvalificiranog radnika jednako kao i uglednog akademika. Hrvatska jednako pripada i nezaposlenom tokaru, i prezaposlenom programeru, i potplaćenoj radnici na blagajni i menadžerici u javnom ili privatnom poduzeću. Osnaživanje solidarnosti u društvu, pravednija raspodjela nacionalnog bogatstva i suzbijanje klijentelizma, kulture laži i pohlepe glavni su i najučinkovitiji instrumenti u borbi protiv nejednakosti i daljnjeg klasnog i ljudskog raslojavanja i udaljavanja. Naša Republika treba svakog čovjeka i svaki čovjek u Hrvatskoj mora dobiti priliku da pronađe svoj put i svoje mjesto, da dostojanstveno živi i mirno živi od svog poštenog rada", napisao je predsjednik Zoran Milanović.

Komentara 23

KI
kiseli
11:44 19.02.2020.

Objava podsjeća na one kad za natjecanje za Miss svijeta pitaju djevojke za što se zalažu. A one svi od reda, za mir u svijetu i da niti jedan čovjek ne gladuje.

Avatar AlanBStard
AlanBStard
12:51 19.02.2020.

Samo naprijed Milane pocisti nas pijavica u drustvu i rvatina

Avatar Bell940
Bell940
12:17 19.02.2020.

Sad je počeo tikatakat sat, i nadam se da imamo predsjednika kakvog trebamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije