Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet se obrušio na ministra

Milanović se ispričao studentima stručnih studija: 'Bolje bi predavali Malenici nego on njima'

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je selo Majska Poljana
Igor Kralj/PIXSELL
25.03.2021.
u 14:37

Podsjetimo, predsjednik Milanović se jučer u svojoj izjavi na Cresu obrušio na predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića, HDZ-ova ministra Ivana Malenicu te HRT koji je više puta nazvao Yutelom

Predsjednik Zoran Milanović na svom Facebooku uputio je ispriku studentima i studenticama stručnih studija. 

"Studentice i studente stručnih studija nepotrebno sam spomenuo u svog javnom istupu u Cresu. Ako ih je moja izjava uvrijedila, ispričavam im se, jer mi to nije bila namjera. Dapače, siguran sam da bi svaka studentica i student stručnih studija mogli predavati ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici bolje i kvalitetnije nego on njima", napisao je predsjednik.

Podsjetimo, predsjednik Milanović se jučer u svojoj izjavi na Cresu obrušio na predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića, HDZ-ova ministra Ivana Malenicu te HRT koji je više puta nazvao Yutelom. 

Za Malenicu je rekao da on “predaje pravo u Šibeniku komunalnim radnicima”. Komunalnim je radnicima u ovome slučaju prozvao studente stručnog upravnog studija Veleučilišta u Šibeniku, na kojemu Malenica predaje.

Studentice i studente stručnih studija nepotrebno sam spomenuo u svog javnom istupu u Cresu. Ako ih je moja izjava...

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 25. ožujka 2021.

Komentara 29

PR
Prekosutra
14:46 25.03.2021.

Ovaj se covjek ne osjeca dobro! Moze li mu netko od savjetnika ili bliznjih to reci u lice i zamolit ga da se izvrgne strucnoj kontroli. Odugovlacenje nije pozeljno!

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
14:46 25.03.2021.

Kao uličar se ponaša. Nije on za predsjednika. Kao ni pokojni Bandić. Može to biti simpatično par puta, ali ne može se predsjednik spuštati na ovu razinu svaki drugi dan. A za one koji podržavaju odjednom prosvijećenog Zokija pitanje. Ako je htio mijenjati stvari zašto nije mijenjao kad je bio premijer i kad je imao sve ovlasti i mogućnosti mijenjati stvari nego sad kad je postao po vlastitim riječima fikus. Strašno pametni i brbljavi fikus...

BU
burza
15:07 25.03.2021.

E predsjednice imas govor i manire ulice zalosno a morao bi kao biti moralna vertikala nisi ni za birtiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije