Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA ZA PANTOVČAK

Milanović reagirao na kandidaturu predsjednice: 'blagi smiješak', 'pauza za pljesak'...

Zoran Milanović
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/8
02.10.2019.
u 19:19

Kolinda Grabar- Kitarović je danas objavila kandidaturu, a pismeni govor koji su dobili novinari izazvao je reakciju javnosti...

"Predsjednik s karakterom", kako stoji u sloganu njegove kampanje, Zoran Milanović, osvrnuo se današnju najavu kandidature aktualne predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović.

"Prije 107 dana objavio sam kandidaturu za predsjednika. (pauza za pljesak) I dalje vam obećajem kako će me u tome uvijek voditi zdrav razum i karakter. (Bez latinske poslovice!) Živjeli!", stoji u objavi bivšeg premijera Milanovića. 

Riječ je, naime, o komentaru na današnje predstavljanje borbe za drugi mandat sadašnje predsjednice Grabar-Kitarović. Njezin govor, verbalni i neverbalni, su stručnjaci procijenili izrazito otvorenim te jasnijim nego li prije.

Podsjećamo, predsjedničin govor sadržavao je raznolike teme, od demografije, braniteljskih prava, pravosuđa, gospodarstva do očuvanja identiteta. Osvrnula se predsjednica i na neke glavne stavke kojima će se posvetiti ako dobije još jedan mandat. Međutim, nakon konferencije su novinari njezin govor dobili pismeno, ali s jednim gafom - nisu bile obrisane didaskalije, odnosno upute u zagradišto je izazvalo reakciju javnosti.


Zoran Milanović
1/5

 

Komentara 52

Avatar Uikančina
Uikančina
19:55 02.10.2019.

"Predsjednik s karakterom" koji je zrakoplov Vlade RH koristio kako bi mogao upražnjavati svoje (izvanbračne) seksualne aktivnosti...

VE
verica2
19:37 02.10.2019.

Predsjednik "s karakterom" na čelu zemlje koju smatra "slučajnom"?!

BE
Beitsche1
19:36 02.10.2019.

Zoka nikad nije objasnio zasto je morala puknuti brana i poplaviti slavoniju da spasi beograd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije