Naslovnica Vijesti Hrvatska

Milanović posjetio poplavljenu Babinu Gredu

Predsjednik SDP-a izrazio je žaljenje za nevolju koja ih je pogodila i kazao kako će se Klub zastupnika SDP-a u Saboru založiti za osiguravanje što više novca za saniranje poplavljenih područja.
09. lipnja 2010. u 18:23 3 komentara 4 prikaza
milanović
Foto: Zvonko Živković/VLM

BABINA GREDA – Predsjednik SDP-a Zoran Milanović poslijepodne je s najbližim suradnicima posjetio Babinu Gredu te u pratnji općinskih čelnika obišao dijelove sela koji su prošloga tjedna zbog izlijevanja rijeke Berave i vode iz kanala bili poplavljeni.

Pričinjena šteta samo na obiteljskim kućama i gospodarskim zgradama, izvijestio je načelnik Josip Krnić, prema grubim procjenama iznosi skoro 20 milijuna kuna.

Da stvar bude gora, istakao je, najviše su stradale socijalno ugrožene obitelji koje ionako jedva spajaju kraj s krajem te je nužna pomoć šire zajednice za sanaciju njihovih domova.

Milanović je u razgovoru s mještanima izrazio žaljenje za nevolju koja ih je pogodila i kazao kako će se Klub zastupnika SDP-a u Saboru založiti za osiguravanje što većih novca za saniranje poplavljenih područja.

Prioritet bi, po njegovim riječima, trebale imati jedinice lokalne samouprave s manjim izvornim proračunima poput, napomenuo je, Babine Grede u kojoj on iznosi tek tri milijuna kuna.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • gegan:

    posjetio i usput natrpo u auto domaća jaja,mast,krompir,grašak,.... da nebi ogladnio jadnik u zagrebu

  • beravica88:

    doslovno popio čašu vode.hvala što je došao,glavno da je došao,makar netko brine za nas

  • brkica2:

    Zabole ku.ac Milanovića za Slavoniju i poplavljene.