Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA
Povratak na članak

Milanović počeo predizbornu kampanju SDP-a

Vlada, tvrdi predsjednik SDP-a Zoran Milanović, troši rasipnički i koruptivno.

Komentari 9

OB
-obrisani-
10:50 14.03.2010.

Kaj bude u tu juhu metnul grincajg,kupljen na riječkoj tržnici?

VL
SV
svikert
11:43 20.07.2011.

punkufer - javni WC nije milion i pol Kuna već 7,5ooo.ooo Kuna -sedm i pol miliona Kuna

VL
AK
akil
21:31 13.03.2010.

Ako Milanović nastavi tumačiti da su odluke suda neustavne i slično,onda je za njega kampanja davno počela.Na sreću negativno po njega i njegove pratioce.

VL
OB
-obrisani-
23:29 13.03.2010.

samo neka Milancé otvara kampanju za Esdipi,...to cé prije Glasací prepoznati - nasilnost i slaboumnost ,..pa moze océkivati na buducím izborima...oko 10%-uvoznih yugofilskih-glasova....1+1=2

VL
OB
-obrisani-
11:29 14.03.2010.

Na parlmentarnim izborima 2007. SDP je - pod Milanovićevim vodstvom - povećao broj saborskih mandata za 22, što je najveći porast u povijesti hrvatskog višestranačja. Na lokalnim izborima prošle godine SDP je osvojio skoro sve veće gradove. Na predsjedničkim izborima ove godine Milanovićev kandidat je osvojio preko 60 posto glasova. Milanović je rođeni pobjednik.

VL
PG
praseca gripa
19:08 14.03.2010.

Nesto preuranio ovaj decko! Doduse ,kazu:Tko rano rani,dvije srece grabi. Ako je sudit po ovoj dvojici koja ga okruzuju,bolje bi mu bilo malo pricekat.

VL
OB
-obrisani-
19:34 14.03.2010.

14.03.2010. u 11:29h profesorzag je napisao/la: Na parlmentarnim izborima 2007. SDP je - pod Milanovićevim vodstvom - povećao broj saborskih mandata za 22, što je najveći porast u povijesti hrvatskog višestranačja. Na lokalnim izborima prošle godine SDP je osvojio skoro sve veće gradove. Na predsjedničkim izborima ove godine Milanovićev kandidat je osvojio preko 60 posto glasova. Milanović je rođeni pobjednik. ***************** Milanović je rođeni kreten isto kao i ti, s time da si ti veći, jer vjeruješ tome kretenu koji laprda radi sebe i svojih interesa. Šteta što VL nije sve što se vidjelo i čulo u Koprivnici stavio na web, valjda su i sami ocjenili da je ipak previše idiotarija izrečeno. Ali evo jedan biserčić it tiskanog izdanja: Gradonačelnik Mršić: \"Ovaj Šuker se svaki dana sve više deblja, a narod gladuje !\" Pri čemu pizdek zaboravlja da je njemu glava svakim danom sve veća, a pamet sve manja. btw: Kaj je ovaj tvoj prozirni ljigavac dobio samo 60% glasova ? Ma ne, nemoguće, dobio je barem duplo.

VL
OB
-obrisani-
04:25 15.03.2010.

daj Milanovici dimi sta cete vi napravit samo da vam je stolica da spasite Linica i ekipu koja vas financira.Rjeka vam je izvor prihoda SDP a istra IDS sve su popljackali u svojim regijama

VL
Avatar punkufer
punkufer
15:35 15.03.2010.

SDPartija vlada Zagrebom već 15 godina. Pokazali su kako se vlada - najvećim prirezom u državi, najskupljim parkingom, osivanjem Holdinga da se bolje pljačka narod, namještanjem poslova, kršenjem Zakona o javnoj nabavi itd. A najviše su se istaknuli upravo razbacivanjemm novcem - SDP je zaslužan za: Dinamov stadion - MILIJARDA kuna (do sada), Arena u Zg - 750 milijuna kuna, MSU u Zg - 450 milijuna kuna, Javni WC od milijun i pol kuna. Istovremeno, Milanče i njegovi drugovi su kao izlaz iz krize nudili masovne otkaze, zalagali se za smanjivanje socijalnih prava, borili se za davanje slobodnih ruku kapitalu (i to stranom), zalagali se za rad nedjeljom itd. SDP nije ljevica niti je to ikada bio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.