Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUCAN AUTO SUCA

Milanović o Turudićevom autu: To je bilo prije mjesec dana, odmah je dobio blindirani auto

Pula: Nakon otvorenja sajma predsjednik Milanović dao je izjavu za medije
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/3
Autori: Frane Šarić, Hina
25.03.2024.
u 14:18

Kao predsjednik imao sam uvide u neke elemente i imam informacije, kaže Milanović

Predsjednik Zoran Milanović danas je boravio u Zadru gdje je dao izjavu za medije. Komentirao je slučaj propucanog automobila suca Ivana Turudića. 

- Nisam siguran da je propucan, osim ako se nije sam ranio. To je bilo prije mjesec dana. Kao predsjednik imao sam uvide u neke elemente i imam informacije. Kako se taj metak nije pretvorio u biser, to ne znam, ali gospodin je odmah dobio blindirani auto, on to voli - kazao je Milanović te dodao kako je odluka Ustavnog suda da ne smije biti kandidat na parlamentarnim izborima - pucanj u prazno.

- Te fore 'izađi i bori se', nije meni do debate s Plenkovićem. Imali smo je 2016. pa je bio razbijen. Ni to nije jamstvo za dobiti izbore - kazao je Milanović, koji je u Zadru sudjelovao na svečanoj sjednici u povodu obilježavanja Dana Sveučilišta u Zadru.

VEZANI ČLANCI: 

- Ovo radim jer moram. Kao što sam se kandidirao jer ste me natjerali na to - istaknuo je, komentirajući kakoo Plenković "sad glumi smjernog oca i dobrog ćaću, a guraju razbojnike za državne odvjetnike".

- O čemu da razgovaram s njim? O makroekonomiji. Ja sam tu vrhunski amater, on je neznalica. O pravdi, o vladavini prava?  O tome kako će mijenjati HDZ da promijeni Hrvatsku. Pa napravio je to. Hrvatska je tragedija zadnjih osam godina, bazirana na korupciji - ustvrdio je Milanović.

GALERIJA Milanovićev život u slikama - od malih nogu do političke karijere

Pula: Nakon otvorenja sajma predsjednik Milanović dao je izjavu za medije
1/42

Komentara 21

KA
Kapitol
17:22 25.03.2024.

Obozavatelji , zna se, na radnom mjestu.Komentiraju - a nemaju pojma kaj komentiraju. Svi jednom moraju u oporbu - tako i sada kradeze.

ZA
Zagrebčanka
17:57 25.03.2024.

Maknite više tu sliku. Imat ćemo noćne more od ove ljepote.

LO
Lokislav
16:45 25.03.2024.

Zašto je slika ovog prolupanog bilmenza s “deda Marazom” u svakom članku koji ga spominje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije