Naslovnica Vijesti Hrvatska

Milanović o Kuščeviću: 'Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti'

Zoran Milanović komentirao je aktualnu situaciju oko ministra Lovre Kuščevića
08. srpnja 2019. u 12:58 38 komentara 1591 prikaza
Zoran Milanović
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Afera oko nekretnina aktualnog ministra uprave Lovre Kuščevića u tijeku je rješavanja, a oko samog slučaja oglasio se i bivši premijer te sadašnji predsjednički kandidat Zoran Milanović.

Natalija Kanački i Luka Mlinarić dali izjavu za medije ZAHTJEV Inicijativa Narod odlučuje traži da se kazni Plenkovića i Kuščevića, žele novo prebrojavanje potpisa

"Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako 'vjerodostojno' zaudara na već viđeno. Slučaj gašenja obiteljske tvrtke iz koje je prethodno do srži isisana sva supstanca, a naručitelji i državni proračun prevareni jest priča za sebe i njom neka se bave oni kojima je to u opisu posla. Nadalje, nemam ništa protiv toga da nečija priobalna djedovina, ali i neka druga, jednom postane građevinska zona. Ako je po zakonu i osnovama urbanizma - ok. Samo duboko jalna bića imaju s tim problem. Ali, ako je istina, ponavljam, ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno/političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije, radi se o nečemu puno gorem. Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti. Tu se ne radi o običnim, malim ljudskim slabostima", napisao je Zoran Milanović na svojem službenom Facebook profilu.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

 • evilelvis:

  gle, gle, zoki napravio pauzu od lemanja zene pa se odlucio jos malo izivljavat na naciji. zoki kaj cemo s arbitrazom o ini koju si popusio? kome si pogodovao?

 • Avatar lip_ko_nadan
  lip_ko_nadan:

  Brat mu u Dubrovniku kupio pola brda a Vlahušić ga prenamjenio u građevinsko zemljište cca 4-5 hektara . I on dijeli lekcije nekome !? Zašto to novinari ne istraže malo ?? Ah da to je SDP ?

 • kajinx:

  Milanoviću, šta ti brat kaže na sve ovo?