Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije njegov problem

Milanović o aferi u HNS-u: To je gaf jedne niže pozicionirane osobe

'19.11.2012.,  Zagreb - Konferencija za novinare u Banskim dvorima na kojoj su premijer Zoran Milanovic i ministar Slavko Linic predstavili plan rebalansa proracuna.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Jurica Galoić/Pixsell
14.03.2013.
u 19:22

Materijalna šteta nije napravljena, a politička šteta nije moj problem. Nisam predsjednik HNS-a i ja za to ne odgovaram, dodao je Milanović.

– Kriteriji su rigorozni i sudit će nam se svaki dan i na takvim stvarima i na e-mailovima. Neki su ljudi već otišli iz Vlade zbog mailova, bez obzira na to što osobno smatram da su pošteni i nekorumpirani, ali to su pogreške na koje javnost reagira i to se ne smije događati – rekao je premijer Zoran Milanović, komentirajući aferu u HNS-u. 

Ipak, naglasio je kako želi vjerovati da je "to bio gaf jedne niže pozicionirane osobe u HNS-u". – Materijalna šteta nije napravljena, a politička šteta nije moj problem. Nisam predsjednik HNS-a i ja za to ne odgovaram – dodao je Milanović.

>>HNS svome članstvu: Javite se na natječaj Vrdoljakova resora

 

Komentara 52

ZD
Zdravorazumski
19:48 14.03.2013.

Glavno da naš premijer nema nikakvih problema...baš mi je to drago čuti. Dok je trajao rat u Hrvatskoj, za njega ni to nije bio problem...spakirao je kofere i dezertirao... Takvima kao što si ti, sudit ćemo kad tad! Narodu jee svega dosta, a kad nam prikipi do kraja...bit će svašta!

Avatar Axel
Axel
20:24 14.03.2013.

A neznam sto su gradani ocekivaju da ce raci...IZVINITE mozda. Nasa greska ili nesto slicno...ma dajte ljudi...

OB
-obrisani-
19:43 14.03.2013.

Hej ,pa ljaga pada i na SDP ,oni su na vlast dosli zahvaljujuci koaliciji sa HNS-om a kad je neka afera u pitanju nije njegov problem... Ozbiljno ,iako je premijer i ne zelim nikog podcjenjivat ,jos manje vredjat,zna li on sto govori... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije