Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konvencija SDP-a

Milanović: Nema rezultata nakon konzultacija s predsjednikom

zoran milanović
Antonio Bronić/PIXSELL
12.03.2011.
u 15:14

Na pitanje postoji li Savez za Europu, Milanović je odgovorio da je njega stvorio SDP koji provodi politiku za ulazak u Europsku uniju, te da se ne misli nikom opravdavati, a posebno ne HDZ-u

Šef SDP-a Zoran Milanović osvrnuo se na jučešnje konzultacije vladajućih i oporbe kod predsjednika Josipovića. Kazao je da ne vidi problem u tome što je Josipović više vremena posvetio premijerki.

- Konzultacije je predsjednik sazvao u najboljoj namjeri. Nažalost, rezultata nema, no sad je jasno da su sve stranke, osim jedne koja brine samo o svojim interesima, za redovne izbore, ali u što skorijem razumnom roku - kazao je Milanović, te ustvrdio da SDP ne inzistira da se izbori raspišu istog treba, već da se vladajućoj koaliciji daje prostora da predloži razumno rješenje. Napomenuo je i kako se predsjednik nije svrstao ni na čiju stranu, već je izrazio svoj stav.

Na pitanje postoji li Savez za Europu, Milanović je odgovorio da je njega stvorio SDP koji provodi politiku za ulazak u Europsku uniju, te da se ne misli nikom opravdavati, a posebno ne HDZ-u.  

-  Podupiremo put u Europu, a ne možemo spriječiti donošenje ni jednog zakona, pa ni loših koje je HDZ pod izlikom Europe gurao u Sabor - rekao je šef oporbe.

Milanović je u Koprivnici sudjelovao na izvještajnoj konvenciji županijskog SDP-a.

 

Komentara 21

GI
giglibigli
15:46 12.03.2011.

HDZ-u se ne žuri s izborima jer misle da bi moglo biti bolje nego što je sada a SDP-u se ne žuri s izborima jer misle da bi moglo biti i gore nego je sada ćisto da budu malo sigurniji

KU
kukuriku
15:50 12.03.2011.

ocíto cé program-Kosorice-Profunkcijonirati sa koji -misec,..pa se Milancé uspanicíja..skupa sa njegovim ofucanim-kokosíma.., ali Nadajmo se da cé se u medjuvrimenu do Izbora, \"roditi\" neka Normalna za Gradjane Pozitivna-Stranka!!

DU
Deleted user
17:42 13.03.2011.

\"Milanović: Nema rezultata nakon konzultacija s predsjednikom\" To može značiti samo jedno da drug bahat nastavlja s politikom ulice i jezikom mržnje jer im vrijeme izmiće kako smo bliže završetku pregovora a oni nemaju nikakovih ideja i ciljeva osim onih s kojima ne mogu pa onda i ne žele iziči u javnost. kako več rekoh nekome se jako žuri i stoga mu treba destrukcija radi destrukcije to jest treba što više zbuniti i rastočiti hrvatski politički korpus ne bi li se Hrvatsku uvelo u neku novu balkansku asocijaciju, pa valjda je to sada i največoj budali jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije