Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao špekulacije

Milanović: Neće biti ni rekonstrukcije Vlade ni ikakvih čistki, nije ovo SSSR

Zoran Milanović
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
02.02.2014.
u 19:39

Ovo nije SSSR, da bi bilo čistki. Sve sam rekao prije dva dana i pri tome stojim, kazao je danas premijer u Dubrovniku

O smjeni ministra financija Slavka Linića špekulira se danima, a naročito od kada mu je premijer Zoran Milanović okrenuo leđa i preko medija mu naredio da smijeni svoga pomoćnika Branka Šegona. Medijske navode da će uz Šegona biti smijenjeni još neki Linićevi ljudi, kao i očekivanje rekonstrukcije Vlade, Milanović je demantirao u nedjelju iz Dubrovnika gdje je bio gost na Festi svetoga Vlaha.

– Ovo nije SSSR, da bi bilo čistki. Sve sam rekao prije dva dana i pri tome stojim. Nema nikakve priče, osim da je Vlada tim koji vodim ja. Idemo dalje raditi – odgovor je premijera Milanovića na pitanje priprema li se smjenjivanje ministra financija. – Nikakve rekonstrukcije Vlade neće biti – uvjeravao je premijer.

– Vlada svoj posao radi, onima koji su odradili posao dosad, svaka čast, a sad trebamo reforme, što je još teži dio posla kojima se mnogi protive – poruka je premijera. Iako Milanović nije decidirano pružio podršku ministru Liniću, čini se da ga se ipak nije spreman odreći.

>>Milanović na kocku stavio i ekonomski paket za EU!

>>Linić podnio zahtjev za razrješenje Šegona

Komentara 42

DU
Deleted user
20:24 02.02.2014.

Dotični drug je danas laprdao o autocesti od Dubrovnika do Albanije (čuo sam to u radijskim vijestima). Njegova posilna ministrica Hajdaš udana Dončić je pak nedavno izjavila da je daljnja gradnja autocesta u RH naučna fantastika. Mene sad, kao laika,, zanima tko obmanjuje javnost. Narodski rečeno, tko od drugova laže?

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
19:49 02.02.2014.

svaki Hrvat ima pravo na sve resurse u Hrvatskoj i molim isplatite svakom Hrvatu njegov dio od stvarne vrijednosti svih Resursa u HR...

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
19:48 02.02.2014.

kako bre nije SSSR kad Naftu dajete Putinu a Hrvatima kante sa Smece,ahahaahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije