Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović o bratiću

'Što da ja radim? Ne mogu ni za brata odgovarati'

Zoran Milanović
Foto: Žarko BašićPIXSELL
06.06.2014.
u 14:10

Na dovršetak kriminalističkog istraživanja DORH-a koje je oslobodilo Šegona optužbi za pogodovanje društvima svoje supruge, Milanović je rekao da je to sukob interesa

Na pitanje bi li komentirao činjenicu da je njegov bratić Boško Poljak nakon 23 godine zamrznuo mirovinu i među brojnim kandidatima upravo on dobio posao tehničkoga rukovoditelja u NP Krka, premijer Zoran Milanović je prvo rekao da ne bi komentirao i da se za to moramo obratiti NP Krki.

No, ipak je dodao da je tu "radosnu vijest, koja ga je jako raspoložila“ doznao prije nekoliko mjeseci.

Onaj tko može klevetati javno, može i glasovati javno

Zoran Milanović o sutrašnjem glasovanju o izbacivanju Slavka Linića

– Što da ja radim ? Ne mogu ni za brata odgovarati. Za djecu mogu – rekao je premijer. Kako je DORH završio kriminalističko istraživanje i Branka Šegona navodno oslobodilo optužbi za pogodovanje tvrtki svoje žene pri dodjeli kredita HBOR-a, Milanović je komentirao da s tim nema ništa.

– Sukob interesa je sukob interesa, i svaki sljedeći put, ako se to dogodi, postupit ću na isti način. O kaznenom djelu nitko nikada nije ni govorio – rekao je Milanović.

Na pitanje hoće li sutra na Glavnom odboru SDP-a biti javno ili tajno glasovanje, Milanović je poručio da "onaj tko može klevetati javno, može i glasovati javno".

Novinari su Milanovića pitali koji je njegov sljedeći potez, odnosno razmišlja li o ostavci na mjesto predsjednika SDP-a, ako Glavni odbor sutra ne podrži odluku predsjedništva SDP-a o isključivanju Linića iz SDP-a?

 – SDP ima 40.000 članova i jako dobro zna što je istina. Znali su to i u više navrata, znat će to i sada – kratko je poručio Milanović.

>>Milanovićev bratić nakon 23 godine mirovine postao tehnički direktor 
u NP-u Krka

Komentara 54

BU
Bulaba
14:35 06.06.2014.

Fina neka familija, bratić JNA kadar otišo u pemziju s trideset godina i dvaest pet godina živi na grbači poreznih obveza, i sad odma direktor, a brat dobija povlaštene kredite. Bundesliga je to.

SE
sestrićna
14:33 06.06.2014.

ne može odgovarati ali mu može poslove ugovarati..

DO
dobar
14:37 06.06.2014.

Jel to ona postena stranka na vlasti koja nosi tradiciju postenja jos iz sume 1945. Gdje je sad glasnogovornik Stazic da proziva druge zlocinackim a svoj prag ne vidi. Milanovicu vrijeme je sazrelo da odes i da se nikad vise ne bavis sa politikom to nije za tebe za tebe je metla i kanta za smece da metes ulice da bi nam gradovi bili cisci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije