Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalija Orešković:

'Milanović ne može pomutiti moje planove, nezamislivo je da stanemo iza njega'

Dalija Orešković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
30.01.2019.
u 23:20

Na pitanje treba li smanjiti broj županija Orešković je odgovorila potvrdno: "I to u nekoliko regija. Ova struktura je neodrživa"

To je sada nezamislivo, ali teško je predvidjeti što će se dogoditi u sljedećih pola godina - tako je Dalija Orešković odgovorila na pitanje bi li stala iza Zorana Milanovića, bivšeg premijera i šefa SDP-a, u kandidaturi za predsjednika Republike.

- Ni na koji način ne mogu pretpostaviti, niti smatram da Milanović može pomutiti moje planove. Naš cilj je pobjeda na parlamentarnim izborima. U tu kombinaciju, kako vidimo, ni na koji način se ne uklapa - rekla je Orešković u emisiji RTL Direkt.

Bivša šefica povjerenstva za Odlučivanje o sukobu interesa je na pitanje o vlastitoj kandidaturi za Pantovčak rekla da će o svemu odlučivati tijela njezine nedavno osnovane stranke Start. Najavila je da će nositi listu na izborima za Europski parlament te poručila da vrijednosti EU ne bismo trebali dovoditi u pitanje.

Na pitanje treba li smanjiti broj županija Orešković je odgovorila potvrdno.

- I to u nekoliko regija. Ova struktura je neodrživa - rekla je Orešković.

Ustvrdila je da je produženje radnog vijeka pogrešan i promašen potez te da starijim, vitalnim ljudima treba omogućiti da se radi. 

Pogledajte i intervju Dalije Orešković u našem studiju:

Komentara 71

PR
prajdali100
23:31 30.01.2019.

Nevjerojatno, opet Ova !!! Sve počinje ličiti na medijski mobing.

MM
Mirko_Motika
23:43 30.01.2019.

zamisli kolko moraš biti umišljen da imaš toliko malo podrške, a toliko si uvjeren da svi jedva čekaju tvoje mišljenje

RI
rimac444
00:22 31.01.2019.

Tko to gura i plača reklamiranje ove očerupane blijede kokoši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije