Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POVIJESNOM SUMMITU

Milanović nazvao hrvatske ministre dvorskim ludama, a strane državnike zatucanima: 'Ovo je verbalna sila, to je sve što mogu'

29.06.2022.
u 20:06

Finska i Švedska pozvane su u NATO, a Erdoganovo 'da' platit će Kurdi. Turski predsjednik dobio je sve što je želio, a naš lider Zoran Milanović, koji je u Madridu predstavljao Republiku Hrvatsku, nije imao nikakvih primjedbi na pozivanje Finske i Švedske u NATO, iako je dva mjeseca u javnim istupima inzistirao na tome da Hrvatska od saveznika mora tražiti da pomognu oko hrvatskog pitanja u Bosni i Hercegovini, prije nego što se suglasi s članstvom dviju nordijskih država u savezu.

Komentara 62

YE
yelloman
22:13 29.06.2022.

niko niko kao ja. niko niko kao ja. pjevusio je Zoki svom egu u Madridu dok su ga svi zobilazili u sirokom luku.

Avatar Svračak
Svračak
21:47 29.06.2022.

Kako se ono zvala biografija Muhameda Alija. Čini mi se " Ja najveći". Tako će se zvati i biografija našeg predsjednika. A podržavaju ga oni koji nakon nekoliko gemišta spominju majku svima i svakome a kada im to ishlapi manji su od makova zrna.

Avatar Keep_calm
Keep_calm
21:07 29.06.2022.

Ma nije to ništa. Glavno da nema gafova, i da nas ne sramoti po svijetu. Nije li tako, dobri naši suverenisti, domoljubi, desničari, mostovci (što god da ste), možete biti ponosni kome ste dali svoj glas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?