Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presedan

Milanović može blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO!

11.05.2022.
u 21:30

Ovakva situacija je presedan za hrvatsku politiku i diplomaciju te za sada se može samo hipotetski nagađati što će se dogoditi. Neke države, kad se sukreatori ne mogu dogovoriti, odluče “preskočiti” glasovanje pa se predstavnik jednostavno povuče iz dvorane, kao u Općoj skupštini Ujedinjenih naroda, gdje se bilježe slučajevi kad države nisu ostavile nikakvog traga, ni službeno ni neslužbeno. Takav scenarij ipak u ovoj situaciji nije nimalo izgledan jer su politike Vlade i predsjednika potpuno suprotne, ali i dovoljno važne da se želi izraziti stav.

Ključne riječi

Komentara 64

DU
Deleted user
21:54 11.05.2022.

Nista tu MIlanovic = ruska babuska ne moze. Finska i Svedska ce uci, a potpisat ce povelju miki maus ako treba. 3 sekretar petog tajnika USA ce to vec srediti 😁

KO
Kološanin
22:05 11.05.2022.

Nikoga Milanović neće blokirati. Poznati su nam rezultati njegovog pokazivanja mišića za domaću upotrebu. Rezolutno je pozvao austrijskog veleposlanika na razgovor pa ga uvalio svome savjetniku, a on utekao s Pantovčaka. Na velika zvona najavljivao je svoj put u Tuzlu i Novu Bilu pa na sam dan posjeta otkaza put iz "sigurnosnih razloga". Sada bi junačina preko leđa veleposlanika Nobila blokirao pristup Finske i Švedske u NATO. Dajte najte

FO
FOX
21:57 11.05.2022.

Kad si na tom položaju a ne možeš se nametnuti mudrošću i pameti onda samo preostaje glupost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?