Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holy otkrila

'Milanović mi je ponudio da budem na SDP-ovoj listi za EP'

Mirela Holy
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.03.2014.
u 20:52

Korupcija je teško kazneno djelo i zbog toga sam i pozvala DORH da utvrdi sve činjenice vezane uz moj e-mail - rekla je Holy

Saborska zastupnica i predsjednica stranke ORaH Mirela Holy otkrila je za RTL Danas da joj je premijer Zoran Milanović ponudio da bude na listi SDP-a na izborima za Europski parlament, i to nakon što je otišla iz Vlade.

Osvrnula se na izjave premijera da je njezino lobiranje za suprugu jednog stranačkog kolege "sitna politička korupcija".

- To je doista zanimljivo, time više što je on meni, nakon što sam ja otišla iz Vlade, ponudio da budem kandidatkinja u Europskom parlamentu, na listi SDP-a, i da budem predsjednica jednog saborskog odbora. Dakle, valjda, da je mislio da je to doista bila politička korupcija, takvoj osobi ne bi nudio takva mjesta - izjavila je Holy.

Rekla je kako je u tom slučaju napravila političku pogrešku zbog koje je platila visoku političku cijenu i otišla iz Vlade. - Korupcija je teško kazneno djelo i zbog toga sam i pozvala DORH da utvrdi sve činjenice vezane uz moj e-mail - rekla je Holy i dodala da ako DORH utvrdi da se radi o korupciji očekuje da onda podignu optužnicu protiv nje.

Upitana za komentar o premijerovim kritikama na račun njezine stranke Holy je rekla kako ne bi ulazila u polemike s premijerom jer smatra da to doprinosi gađenju hrvatskih ljudi nad politikom.

- Premijer odrađuje vrlo zahtjevan posao i ja doista smatram da je u interesu svih građana u Hrvatskoj da on bude smiren i da radi na realizaciji onih projekata koji će pomoći Hrvatskoj. Zbog toga ga ne želim dodatno uzrujavati . rekla je Holy.

Komentara 25

Avatar noemy-no
noemy-no
21:13 23.03.2014.

''Osvrnula se na izjave premijera da je njezino lobiranje za suprugu jednog stranačkog kolege "sitna politička korupcija". -- Pa mozda je sitna za onoga tko je navikao na krupne zlocinacke politicke korupcije, nije sigurno za studenta sta cami godinama popo birou, i natjece se vlastitim zaslugama i trudom za svoje radno mjesto, na koje nema sanse da stigne zahvaljujuci takvima kao vi. Sram vas bilo da uopce minimizirate takvo nesto. Znaci da bili smremni i nesto vise i ozbilljnije, kad vam to ne predstavlja nista, i jos bi krojili sudbinu nasega naroda u politici. Ne zanm sta cekaju vise gradjani da rastjeraju svu tu nemoralnu kliku politikanata sta nam unistava drzavu. Kako je rekao Sudac Sanaderu - '' Vi ste doprinijeli s vasim nekorektnim i nemoralnim ponasanjem, ne postivajuci elementarne baze etickog kodeksa, da mladi misle da se do svojih ambicija moze doci i drugim putem, lakse i brze, nego postenim radom ivlastitim zaslugama.'' Isto vazi i za ovu gospodju.

Avatar poglavito
poglavito
21:26 23.03.2014.

čudna struktura hrvatskih političara se može svesti u riječ umreženi

AA
aabbcc
21:09 23.03.2014.

Kakav EU parlament, treba njoj dati metlu pa neka radi na odrzavanju i nadzoru higijensko tehnickih sanitarnih cvorova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije