Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbačeni

Milanović ih nije volio: Morali su otići iz Vlade ili stranke

Odbačeni
Foto: Pixsell
1/7
06.05.2014.
u 19:16

Smijenjeni Slavko Linić nije jedini koji je morao otići iz Vlade. Donosimo popis onih koji su morali otići iz Vlade ili stranke.

Milan Bandić – Izbačen iz stranke, ali i dalje pobjeđuje u Zagrebu

Ljubavi između njih nikada nije bilo. Milanović ga je trpio zbog glasova sve dok nije poželio biti predsjednik države. Ipak, i dalje vodi Zagreb i pobjeđuje.

Aleksandra Kolarić – Izbačena, sada vodi udrugu za odnose s javnošću

Izbačena je iz stranke zbog neslaganja sa šefom oko lex Perkovića i jer je usporedila SDP s HDZ-om. Nije više u stranci, ali je na čelu Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Vladimir Ferdelji – Smijenjen zbog izjave, zastupnik u Skupštini

Smijenjen je jer mu je Milanović zamjerio nedostatak lojalnosti zbog izjave da Vlada nema hrabrosti za drastične rezove. Nezavisni je zastupnik u zagrebačkoj Skupštini.

Mirela Holy – Otjerana iz Vlade, a sada druga najpopularnija

Otišla je iz Vlade zbog e-maila kojim je tražila zaštitu za već zaposlenu tajnicu u HŽ-u. Otišla je i iz SDP-a, a sada je šefica ORaH-a i druga najpopularnija političarka.

Tonino Picula – Kažnjen 5. mjestom zbog suradnje sa Stierom

Iako je na prošlim izborima za EU osvojio najviše glasova, na listi SDP-a za iduće euroizbore našao se tek na petom mjestu. Uživa velik ugled i najozbiljniji je oponent Milanoviću.

Veljko Ostojić – Smijenjen zbog zemljišta, sada šef Karisme

Milanović mu je dao sat vremena da podnese ostavku zbog afere sa zemljištem. Ostojić se vratio u Istru i postao šef Todorićeve Karisme, turističkog lanca.

Zlatko Komadina – Nije imao podršku, ali ima veliku snagu u Rijeci

Otišao je zbog zdravstvenih razloga. No, i prije toga često se žalio na neslaganje s premijerom o nekim projektima. Ima veliku snagu u Rijeci i može Milanoviću raditi o glavi.

Ivana Grljak – Otišla jer je stala uz Linića u slučaju Šegon

Glasnogovornica Vlade dala je ostavku zajedno sa savjetnicom za medije Zinkom Bardić. Navodno su otišle jer su stale uz Linića u slučaju Šegon. Sada kritiziraju bivšeg šefa.

Branko Šegon – Zbog sukoba interesa smijenio ga putem medija

Linić se nije želio odreći svog pomoćnika pa ga je premijer smijenio putem TV-a. Šegon se imao kamo vratiti jer je njegova obitelj vlasnik hotela na Korčuli.

Davor Bernardić – Oduzeo mu kandidaturu, a on pobijedio u stranci

Milanović mu nije dao da bude kandidat za gradonačelnika Zagreba, a SDP je izgubio izbore. Bernardić je potom uvjerljivom pobjedom postao predsjednik zagrebačkog SDP-a, najveće SDP-ove organizacije.

>> Linić o smjeni: To je odluka premijera i ja je prihvaćam. O svemu ću govoriti nakon 25. svibnja

>> 'Linić je u dvije i pol godine napravio veliki posao'

Komentara 40

Avatar pavo24
pavo24
19:47 06.05.2014.

A gdje su Arlović, Jurčić, Antunović, Vidović? Svu staru gardu, ali bez previše buke koja je u devedesetima gradila SDP je Milanović potjerao i instalirao uz sebe klimavce koji su se uhljebili u SDP nakon 2000., vjerojatno bi i Račana potjerao iz SDP-a da je živ taj bahati nesposobni lopovski Milanović.

KO
Kora
19:53 06.05.2014.

Što reći? Bitno je - da ekonomska kriza nije smijenjena!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:35 06.05.2014.

Ovo je postalo neizdrživo, cijeli dan naslovi o jednom stranačkom krpalju za kojeg se več godinama zna sa kakvim se sve nečasnim radnjama bavi, ne samo on nego i ovi šta su dobili šup kartu iz stranačke bande....kad će većveć jedanput ovaj narod svatit da ga ne vode moralni ljudi nego stranačka seoska banda......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije