Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putuje i supruga
Povratak na članak

Milanović ide na Maltu: Bit će govora o šengenu, eurozoni i jugoistoku Europe

Državni posjet počinje u ponedjeljak susretom s predsjednikom Malte Georgeom Vellom. Nakon svečanog dočeka na Trgu svetog Jure u Valletti, dvojica predsjednika održat će susret u četiri oka, a potom će uslijediti bilateralni razgovori službenih izaslanstava Hrvatske i Malte.

Komentari 4

ZG
Zeljko Grabar
14:13 12.07.2022.

Vojskovodja sa Pantovcaka treba pokazati svijetu da i on postoji a prva dama koja se je strasno umorila ok intervencije za peticu sina, treba dok moze takodjer trositi proracunske novce. Steta sto ne putuje i odlikas sa roditeljima jer jee to zasluzio ako zbog niceg drugog onda zbog sramote ako uopce ima taj osjecaj zbog skandaloznog popravljanja ocjena bez na zakonom propisane procedure pred komisijom. Ali njemu bi cak i u komisiji najvjerojatnije sjedili tatini savjetnici koji su u djetinstvu najvjerojatnije bili isti takvi odlikasi. I takvi govore o politickom moralu i postenju.

VL
RI
rimac444
12:01 10.07.2022.

a što može govoriti ovaj bilmez o eurozoni, šengenu...koji je samo otežavao te procese. On je stručnjak za ograđivanje države žilet žicom od Europe... Do sada je pokazao da bi mu njabolje mogli pomoći u Vrapču.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:31 10.07.2022.

Po lijevoj navici odnosno politickom nalogu petice silom podjeljene. A sada na drzavni/znaci nas racun na putovanje kroz svijet, malo sramotiti Hrvatsku i ostavljati dojam da smo svi nekulturni i neobrazovani bahati krkani koji se pale na neuracunljive lupace bezveznosti, koje nitko ne razumije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.