Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prilika za predizbornu promidžbu: Milanović i Plenković 'otvorili' Novogradiško ljeto

- Za nas su najbitniji gospodarski rast, nova radna mjesta, demografska obnova, jačanje institucija, društvena pravednost i solidarnost - rekao je Plenković.
20. kolovoza 2016. u 14:06 1 komentara 753 prikaza
MIlanović u Novoj Gradišci
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Osim poznatih glazbenika, na otvorenju ovogodišnjeg Novogradiškog glazbenog ljeta okupio se i gotovo kompletan vrh hrvatske političke scene. Priliku za predizbornu promidžbu na ovoj tradicionalnoj, 21. po redu kulturno-glazbenoj manifestaciji iskoristio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović s kandidatima Narodne koalicije za 5. Izbornu jedinicu predvođenim nositeljem Zdravkom Ronkom te gradonačelnikom Nove Gradiške Vinkom Grgićem.

Tu su bili i čelnici HDZ-a na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem i nositeljem liste Zdravkom Marićem, a priliku da se druže s građanima iskoristili su i čelnici HDSSB-a te Hrvatske konzervativne stranke, Dragan Vulin i Ruža Tomašić.

U glazbenom dijelu programa nastupili su tamburaški sastavi Slavonske lole iz Đakova te Satir i Lengeri iz Davora. Prije dolaska u Novu Gradišku, Plenković je na predstavljanju izbornog programa i kandidata svoje stranke u malom slavonskom selu Siču istaknuo kako će HDZ-ove liste biti sastavljene od kvalitetnih i vjerodostojnih ljudi koji su se dokazali ne samo u svom političkom angažmanu, već i profesionalnim karijerama i svojim dosadašnjim postignućima.

- Za nas su najbitniji gospodarski rast, nova radna mjesta, demografska obnova, jačanje institucija, društvena pravednost i solidarnost - rekao je Plenković. 

>>Milanović u lovu na glasove za I. izbornu jedinicu: HDZ je super, ali SDP je eurosuper 98!

INA
Mnogo više od benzinske postaje
Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

A1 izdvaja za Vas

  • lika64:

    kako to da su samo fotografije od Milanovića objavljene a bilo je i drugih kandidata??????