Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAČANJE ODNOSA
Povratak na članak

Milanović i Pahor otkrili spomenik Ljudevitu Gaju u Ljubljani, potom i Francu Prešernu u Zagrebu

Predsjednik Milanović za Ljudevita Gaja rekao je kako je on ono europsko u Hrvatskoj što je postojalo uvijek i čega katkada nismo bili niti svjesni koliko je europsko.

Komentari 3

BR
Brrrrrand...
17:25 18.10.2021.

Svatko normalan zastupa politiku dobrosusjedskih odnosa između Slovenije i Hrvatske. Ali konstantno, a ne kad sluge naredbu dobiju. Kad im strani gospodari narede, šalju vojske na granice zbog jednog lavora morske vode ili humka zemlje u nekoj zabiti... A kadad političkim džukelama kažu "mir", onda bude mir i slizavanje pred kamerama...

VL
IV
IVRI
17:11 18.10.2021.

Sloveniji smo bliže od susjeda, mi smo braća.

VL
MA
Mama
16:03 18.10.2021.

bravo , politike obje drzave trebaju pratiti izvrsne odnose izmedu dva naroda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.