Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hristos se rodi

Milanović i Leko na božićnom bogoslužju mitropolita Jovana

Pravoslavni Božić Zagreb
06.01.2014.
u 20:20

Pravoslavna crkva u centru Zagreba bila pretijesna za sve koji su htjeli sudjelovati u proslavi Badnjaka prema julijanskom kalendaru, pa su mnogi ostali i izvan hrama. Riječi mitropolita slušali i predsjednici Vlade i Sabora te Srpskog narodnog vijeća

Saborni hram Preobraženja Gospodnjeg na Cvjetnom trgu u Zagrebu bio je premalen za mnogobrojne pravoslavne vjernike, koji su stajali i izvan crkve kako bi proslavili Badnjak prema julijanskom kalendaru.

Mitropolit zagrebačko-ljubljanski i cijele Italije Jovan Pavlović vodio je bogoslužje, na kraju kojega je čestitao s tradicionalnim 'Mir Božji, Hristos se rodi!', a među okupljenima njegove su riječi slušali i premijer Zoran Milanović, predsjednik Sabora Josip Leko te predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac, koji su srdačno blagdan čestitali i brojnim pravoslavnim vjernicima.

Komentara 51

US
USA
21:08 06.01.2014.

Bas sam danas komentirao kako duznosnici iz SDP-a i HNS-a cvijetaju u licu sa izrazima neopisive srece, kad se nadju u drustvu sa srbijanskim kolegama ili sa bilo kim is Srbije. Pogledajte premijerovo lice i usporedite ga sa tmurnim i nenasmijanim licem kad je bio kod mons. Devcica za katolicki Bozic. Lice sve govori.

VL
./
20:37 06.01.2014.

Svoj na svome.

Avatar ayurveda.
ayurveda.
21:03 06.01.2014.

vole svoga premijera , vidi se na slici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije