Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govorio dva i pol sata

Milanović: Građani će ponovno glasati za SDP, ORaH ne razumiju

Zoran Milanović
Davor Javorovic/PIXSELL
31.08.2014.
u 20:37

Zoran Milanović u Veli Lošinj na tradicionalnu Ljetnu školu stranačke mladeži došao je izravno iz Bruxellesa, ali njegove mlade stranačke kolege više su zanimala pitanja o radu Vlade nego o međunarodnoj politici

Gotovo dva i pol sata objašnjavao je danas predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović politiku Vlade članovima Ljetne škole Foruma mladih SDP-a u Velom Lošinju , uz glavnu poruku da vjeruje u izbornu pobjedu jer će birači ipak, kad dođu na sama glasališta, između konkurencije na ljevici i SDP-a, kao organizirane stranke sa širokom infrastrukturom, ipak birati SDP, javlja Novi list.

Zoran Milanović u Veli Lošinj na tradicionalnu Ljetnu školu stranačke mladeži došao je izravno iz Bruxellesa, ali njegove mlade stranačke kolege više su zanimala pitanja o radu Vlade nego o međunarodnoj politici. Govorio je skoro dva i pol sata, odgovarajući na desetke pitanja, od porezne politike, pogotovo PDV-a u turizmu, do konkurencije na političkoj sceni. A Milanović se u svom govoru najčešće vraćao na HDZ i njegovu negativnu ostavštinu dok je za OraH rekao da građani znaju da je to stranka, barem zasad, bez infrastrukture te će građani sigurno ponovno će glasati za SDP.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> 'Trošilo se dok se moglo i dok je Bog hodao po zemlji, ali sad je drukčije'

Komentara 121

Avatar WindFucker
WindFucker
20:48 31.08.2014.

Ako je pričao 2,5 sata, onda je sada i službeno da mu je uzor Fidel Castro...

MR
midnight rose
20:41 31.08.2014.

šta je tei Milanoviću! Daj se probudi! Narod više sigurno neće glasati za SDP! Pa tko bi glasao za vas koji ste uništili svojim neznanjem, bahatošću ...cijelu našu Hrvatsku!

AG
attila.goncz.10
20:41 31.08.2014.

oce, zoki oce, umoran si...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije