Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabljesnula

Milanka i Severina u istoj haljini, kojoj bolje stoji?

sevka, opač
Foto: Borna Filić, Grgo Jelavić/PIXSELL
1/9
21.02.2013.
u 22:22

Udruga Europa Donna organizirala je humanitarnu reviju za borbu protiv raka dojke u muzeju Mimara. Na reviji je zablistala SDP-ova Milanka Opačić koja je nosila istu haljinu kao Severina prije mjesec dana u Dubrovniku

Komentara 51

LO
Lovro2101
06:58 22.02.2013.

Meni !!!!!!!!!

OB
-obrisani-
07:50 22.02.2013.

Milanki stoji bolje, i to deset puta.

KB
kbszeljko
06:57 22.02.2013.

Ma Milančice -- milion si puta i bolja i kvalitetnija i sve ti ljepše stoji od seve . Seve ti nije ni do koščice , a kamoli do koljena , samo tako nastavi , a i svoj resor držiš superper , samo što uvijek ima onih kojima ništa ne valja . Što češ , moraš ih izdržati , samo neka oni prigovaraju , a ti nastavi kako si i dosad radila --- ide ti super i sve od ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije