Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Račić:
Povratak na članak

'Bit će rezova, Hrvatska treba osposobiti privatni sektor'

Mi nemamo novaca da idemo u velike državne investicije, rekao je Račić

Komentari 11

DU
Dubovac
06:56 19.01.2016.

Mati svih reformi je reforma regionalne i državne uprave. Toliko je velik taj aparat i on je najveći uteg koji crpi novac iz gospodarstva preko mnogih poreza, prireza i parafiskalnih nameta. Kad se to svede na normalu i gospodarstvo ćee samo po inerciji zadihat i poćeti se razvijati. A i prosvjeta, svaka škola sa pet đaka ima direktora , tajnicu, domara, zamjenike.., dosta je jedan u cijeloj općini, za sve škole. Rez mora biti bolan, nažalost to je cijena, gluposti iz prošlosti. A da, moramo u glavama izbrisati socijalizam.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:23 19.01.2016.

Oslobodite nas parafiskalnih nameta i zampa ako boga znate, sve drugo mi ćemo sami rješit, nemožemo više izdržavat tu stoku, nama pdv-e nije 25% nego 65%, kad ih sve poplaćamo nemamo ni za kruh....

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
01:15 19.01.2016.

Otimacina moze poceti i nikakve druge reforme nece biti. Sad je najbolje vrijeme, sve je jeftino. Razvali zemlju do kraja i glumi zapad do smrti. Ko`prezivi, preziviti ce, a ko`je jamio, jamio.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
09:02 19.01.2016.

Da bi nešto mogao prodati moraš nešto i imati odnosno proizvesti što drugi želi kupiti. Što Hrvatska ima osim sebe same ? Usluga, usluga i opet većinom usluga. 60 % BIP a, dalje malo prehrambene industrije, tekstilne, vojne i to to je sve. Znači treba iznimno ulagati u obrazovanje kratkoročno i dugoročno,najmanje u iduće 4 godine 2 milijarde eura, hrvatski proizvodi moraju u dogledno vrijeme postati konkurentni na svjetskom tržištu inače ćemo sami sebe izjesti. Isto tako za veće industrijske projekte je potrebna i bolja infrastruktura. Od kuda novac za sve to ? - naravno da treba uzimati nove kredite ali ako je planiranje tj organizacija sprovedena kako treba onda to neće biti nikakav problem za državu. I naravno još jedan vrlo važan preduvjet jeste, držati SDP što dalje od vlasti.

VL
KS
krao_sam
07:58 20.01.2016.

rezova ce.biti,ali ne tako brzo,jos godinama cemo se zaduzivati da bi nahranili uhljebe. sad prvo agencije osnovati,naci ministre,tko koga,a s.radom ce eventualno poceti po zalasku mandata,kao i svi do sada,nema razlike. mladi i dalje odlaze trbuhom za kruhom,odite malo izvan glavnog.grada pa pogledajte tu jad. bando politicarska

VL
Avatar plejer_as
plejer_as
01:36 19.01.2016.

ovaj sve bolje lupeta - nazvali ga da je kandidat za par ministarstava.... ha, ha...

VL
SF
slaven.fett
01:49 19.01.2016.

Drugim riječima - idemo završiti ono u čemu nas je SDP prekinuo : Rasprodati i pokrasti sve što se može!

VL
CI
cinbenik
06:26 19.01.2016.

Cuj rezovi...Nijeli nam crkva nametnula Karamarka za mandatara,i pored toga sto nije dobio planirani broj glasova,da napravi bolje stanje bez rezova.....Rezovi su UDBASKI i komunisticki "modl".....Pa eto vec je Kanadski Oreskovic napravio za Hrvatsku sto nitko nije do sada-...........zar nije to dovoljno....Bitno je da nas vode lazni domoljubi,a sekonomije sta ispadne......

VL
Avatar Katrin
Katrin
10:23 19.01.2016.

konačno netko pametan i stručan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.