Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Milan Popović zbog djeteta traži zaštitu Milanovića, Milanke Opačić i Sabora

naslovnica
30.07.2015.
u 00:01

Popović smatra da Severina gotovo svakodnevnom objavom fotografija njihova zajedničkog sina Aleksandra na društvenim mrežama šteti djetetu, njegovoj privatnosti i razvoju

Malom Aleksandru Popoviću tek su tri i pol godine, a već je prava zvijezda društvenih mreža. Nije da se njega tu puno pitalo, ali sudeći prema fotografijama koje na Instagramu i Facebooku objavljuje njegova majka, neokrunjena estradna kraljica Balkana Severina (43), malenom to ne smeta. Smješka se u kameru dok skače u bazen, zagrljen s majkom i njezinim dečkom Igorom Kojićem (27) plazi jezik i uživa u svakom zabilježenom trenutku. 
Što onda na toj slici nije u redu?

Ako se pita dječakova oca, srpskog biznismena Milana Popovića (49), krivo je sve redom i takvih fotografija uopće ne bi trebalo biti ili barem ne bi trebale biti dostupne javnosti.

Popović smatra da Severina gotovo svakodnevnom objavom fotografija njihova zajedničkog sina Aleksandra na društvenim mrežama šteti djetetu, njegovoj privatnosti i razvoju. Zato ju je prijavio Centru za socijalnu skrb i ostalim nadležnim institucijama, ali i uputio pismo pritužbe premijeru Zoranu Milanoviću, ministrici socijalne skrbi Milanki Opačić te saborskim odborima i drugim političkim institucijama kojima se požalio na ponašanje bivše zaručnice koje je, tvrdi, protivno interesima djeteta.

Pismo, koje je u posjedu redakcije, Popović je poslao kao roditelj, a navodi kako je namjera pisma adresirana na političare da “svojim autoritetom nužno nalože sustavu zaštite djece da žurno poduzme mjere prema korekciji ovog štetnog i nedopuštenog ponašanja prema djetetu”. Očitovanje adresiranih do zaključenja izdanja nismo dobili.

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje. A evo što vam još donosimo iz današnjeg izdanja:

Srbi analiziraju: Hrvati imaju bolje ratno zrakoplovstvo i pilote

Komentar S. Veljković: Bi li EK zadovoljio mjerila koja je Hrvatska morala ispuniti. Nikako

11 ključnih ljudi Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka

Barbara Dorić: Za bušenje Jadrana idemo na novi natječaj, dobit ćemo još bolje ponude

Turistička patrola: Split izbio na prvo mjesto

Komentara 33

LA
LANA555
21:25 29.07.2015.

Slazem se s ocem i u potpunosti ima pravo. Severina ako nije dovoljno odrasla i ako joj nije dosta poziranja,slikanja nemora u to uvaljivati svoje dijete. Svoj privatni zivot bi trebala drzati za sebe,a ne djeliti sa drugima. Sram i stid je moze biti. Ima otac pravo sto to trazi jer mu je ocito vise stalo do svog dijeteta. PUNA PODRSKA OCU.

Avatar Equinox
Equinox
21:22 29.07.2015.

neokrunjena estradna kraljica Balkana buahahahahaha autor/ica clanka dobila suncanicu

PE
peace7
21:58 29.07.2015.

Kakav je to zivot to je zivotarenje.Jadno dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije