Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska zora

Milan Kujundžić: Vukovaru trebaju mir i radna mjesta

milan kujundžić
Grgur Žučko/PIXSELL
26.01.2014.
u 22:47

ukovaru poslije svega trebaju mir i radna mjesta, rekao je Milan Kujundžić

Hrvatska zora dobila je i svoj ogranak u Vukovaru za čijeg je predsjednika na jučerašnjoj osnivačkoj skupštini izabran Igor Leko. Uz njega izabrano je i devet članova odbora. Vukovarskoj osnivačkoj skupštini ogranka Hrvatske zore nazočio je i predsjednik stranke Milan Kujundžić koji je rekao da Vukovaru poslije svega trebaju mir i radna mjesta.

>> Kujundžić: Pokrenut ćemo narod da oslobodi državu

Komentara 2

JN
Justice.No.1.
13:46 28.01.2014.

Kujundžiću prelako si se dao nasamariti u HDZ-u i odustao od mjesta za koje si trebao biti izabran, i otišao! Zašto bi glasali za tebe kada se nisi mogao izboriti za mjesto u HDZ-u, krivu poruku tim si nam poslao.

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
12:13 27.03.2014.

Kujundžiću sa riječi kreni na djela, nemoj samo pričati kao i svi drugi političari... Vi dobro živite i možete davati olake svoje izjave. Krajnje je vrijeme da nešto učinite ili se maknete iz javnosti, nemojte lagati narod i davati mu iluzornu nadu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije