Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Milan Kujundžić potvrdio da ide u utrku za predsjednika

Milan Kujundžić
screenshot HRT
28.09.2014.
u 16:13

Izborni zakon treba mijenjati, rekao je Kujundžić

Gostujući u emisiji Nedjeljom u dva, Milan Kujundžić potvrdio je svoju kandidaturu za predsjednika RH dodajući da odustati ni posustati od te namjere neće. Iznio je kritike na mandat aktualnog predsjednika Ive Josipovića jer se probudio tek posljednjih mjeseci, pa je i tek sada zatražio ustavne promjene.

– Ne opravdavam njegov dolazak na osnivanje Narodne stranke – reformista jer time zlorabi poziciju i pitam se je li došao o svom trošku ili ne? Zamjeram i što nije sazvao nijednu sjednicu na koju bi pozvao čelnike stranke i Vladu zbog lošeg stanja u zemlji – rekao je Kujundžić i najavio da bi on takvu sjednicu kao predsjednik sigurno sazvao te bi se na njoj odlučilo koji su nacionalni interesi.

Na pitanje voditelja o gostovanju Kolinde Grabar Kitarović i njezinoj suzdržanosti u nastupu, Kujundžić je odgovorio da, ako je to bilo kalkuliranje, onda nije dobro. Izborni zakon treba mijenjati, rekao je dodajući da opiranje vodećih stranaka tim promjenama pokazuje da su maske pale. Poručio je da u državne kompanije treba postaviti sposobne ljude, a rješenje za smanjenje deficita vidi u većoj proizvodnji i investicijama uz naglasak na poljoprivredi, drvnoj industriji, energetici i turizmu. Rekao je kako bi kupio narodne obveznice, ali ne od sadašnje vlade.

>> Crobarometar: Josipoviću 49%, Kolindi 38% glasova

>> Dr. Milan Kujundžić nije za predsjednika, premalo troši

Komentara 97

Avatar Ribnik332
Ribnik332
18:45 28.09.2014.

Kujundžić nije tolika bu.dala da nebi znao kako nema šanse ući u drugi krug. A i nije tolika bu.dala da nebi znao kako njegova kandidatura pomaže Josipovića i odmaže Kolindu........... Dakle, što je posrijedi?..................... Osobna taština i egoistična napuhanost kojomkojom želi prkositi HDZ-u i njihovoj kandidatkinji Kolindi..................... Da je Kujundžić pravi domoljub onda bi mu glavni cilj bio pomoći hrvatskom narodu da se otarasi Josipovića, a to je u sadašnjoj konstelacija snaga jedino moguće davanjem potpore Kolindi Grabar Kitarović........................... Dok je sva ljevica ujedinjena oko jednog jedinog kandidata Josipovića, dotlem spletkaroši koriste naivne bu.dale na desnici nudeći im mnogostruke kandidate.

MR
midnight rose
18:57 28.09.2014.

ma koji kujundžić.....Kolinda je nova predsjednica!

DU
Deleted user
16:49 28.09.2014.

mislim da će kolinda uspit dobit rat bez obzira što josipović podmeće klipove.narod je pametniji za 5 godina ivine vladavine.znamo svi da je udbaš mesić odigrao igru kada je angažiravši prodane duše primorca i kradljivca vidoševića uspio uzeti glasove hebrangu.ovja put to udbi neće uspit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije