Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDRUGA 'KOLIBRIĆI'
Povratak na članak

Prozvali ministra Kujundžića: Oboljelima je lijek hitno potreban!

U pismu ističu kako je oboljelima pomoć nužno i hitno potrebna

Komentari 35

DH
dalibor.hren
16:16 23.12.2017.

Od lijeka su potrebniji automobili, putni troškovi, dnevnice, naknade za odvojeni život i plaće saborskoh uhljeba!

VL
JA
jadrmatic
13:57 23.12.2017.

Jedna injekcija 600 tisuća kuna? Pa 99% građana toliko kroz cijeli životni vijek ne uplati za zdravstveno osiguranje, tko to može platiti? Zašto za promjenu ne napišete pismo proizvođačima i distributerima lijekova da malkice smanje cijene? Ili da, recimo, vladii ponude model plaćanja lijekova samo ako terapija bude učinkovita? Time bi vladi izbili iz ruke svaki adut.

VL
RI
rimac444
20:36 23.12.2017.

Molimo razne hijene i strvinare da od jadne bolesne djece ne prave slučajeve poput male Nore Šitum

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
15:28 23.12.2017.

Glasali ste trpite ?

VL
PL
@ploto@
15:32 23.12.2017.

Cijene novih lijekova koji jedini pomažu kod određenih bolesti su basnoslovne.Svatko želi spasiti svoje dijete no činjenica je da nekoj djeci nema spasa.Ali tko to može i smije reći ? Problem je da taj novac koji se potroši na bezizlazne slučajeve ,neće biti dostupan drugoj djeci koja imaju nekakve šanse za oporavak.Inače farmaceutske korporacije koje drže prava na takve lijekove su nemilosrdne i beskurpulozne i preko svojih plaćenika vrše pritisak na vlade država, optužujući ih da ne žele pomoći oboljeloj djeci da se spase.I onda se u priču uključuju petokolonaške nevladine udruge iz soroševog i sličnih jata koje lobiraju tobože za djecu,a zapravo su oružje za punjenje beskurpuloznih korporativnih džepova.To je čista manipulacija.Obveza države je da pomogne i novac se mora nekako preusmjeriti,ali sasvim sigurno da neće biti dostatno za sve jer sve je više takvih lijekova koji pokrivaju određene bolesti i poremećaje,a neki od njih zahtijevaju doživotnu terapiju.A te farmaceutrske korporacije su kako rekoh, nemilosrdne jer je njihov Bog mr.profit !

VL
Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
20:58 23.12.2017.

Prozvali ministra Kujundžića: Silno brojnim oboljelima za domoljubnu hendikepiranost koji smatraju da je osuđeni haški robijaš nevini vitez i da EU arbitraža oko granice ne važi jaki lijek hitno potreban!

VL
DU
Deleted user
22:07 23.12.2017.

Na ovom slučaju se vidi koliko je cijela vlada jadna da jadnija ne može biti. Da su iz bilo koje stranke, moralno dno dna.

VL
SV
svamilko
19:10 23.12.2017.

E moj Kojundžiću Ministre zdravstva, ostavi se ćoravog posla, nije ovo posao za Lječnika več za Ekonomista koji zna računat. A tvoje je mjesto uz bolesnika. Danas idem u na pregled kod specijalista određenog ranga, upišu me, i kažu ; ; javi se za 10 mjeseci, ili nekako drugačije, Kojundžić kaže da pacijenti ne dolaze , on nezna da je od tih što nedolaze cca 60 % umrlo.

VL
DU
Deleted user
14:16 23.12.2017.

Stavku za nove mobitele prenamjenite za lijekove to iznosi 65 milijuna kuna hrvati nisu glup narod....radite u interesu svog naroda...

VL
Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
13:49 23.12.2017.

Oboljelima od balkanske domoljubne hendikepiranosti lijek u vidu pravednih presuda Haškog suda za ratne zločince i udružene pothvate te poštovanje EU arbitraže oko granice je nužno potrebno i dio otreznjenja i saznanja da si svoj na nekadašnjem svome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.