Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO KANDIDATURU

Milan Kujundžić: HDZ je bolesna stranka, ja ću je oporaviti

Milan Kujundžić (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
17.01.2012.
u 12:49

Milan Kujundžić stavio je mandat ravnatelja na raspolaganje te dao ostavku na mjesto potpredsjednika programskog vijeća HRT-a

Ravnatelj KB-a Dubrava Milan Kujundžić kandidirao se u utorak u hotelu Westin za predsjednika HDZ-a i stavio je mandat ravnatelja na raspolaganje te dao ostavku na mjesto potpredsjednika programskog vijeća HRT-a. Kazao je da je HDZ bolesna stranka koju on namjerava oporaviti okupljanjem mladih ljudi oko sebe.

– Tražit ću bolje od sebe, a to nije lako. Studirao sam pravo s prosjekom 5,00, medicinu sam završio u rekordnom roku, a ljeti sam radio na baušteli u Njemačkoj da preživim. Ako ja budem predsjednik u HDZ-u, neće biti prodavača magle i klijentelizma – kazao je Kujundžić naglašavajući da mu je cilj ujediniti članstvo da stranka ne bi imala frakcije i da se nitko ne bi bojao kazni.

Svoju kandidaturu objavio je pred 70-ak pristaša, među kojima je bilo i kolega liječnika.

Komentara 42

Avatar pupoljak
pupoljak
13:11 17.01.2012.

\'ajde! Pa dobro, rekao je poluistinu. Samo uz, HDZ je bolesna stranka, trebao je dodati i stranka kleptomana. A kleptomanija je teško izlječiva bolest, odnosno ne izlječiva. Samo ju se može na trenutke zaliječiti. To bi on kao liječnik trebao znati.

MA
maja238
13:16 17.01.2012.

a sad bi svi u hdz samo ne znam di su bili do sada!!??!!

VE
velikazmija
13:05 17.01.2012.

ovo je škrto doktor diplomirao u roku prosjek 5, radio priko lita na baušteli pretpostavljam u njemačkoj porodično stablo ništa nepotpuno da bi nešto rekao a kamo li napisao ---

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije