Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Slavljenje Oluje kao poziv na nacionalno zajedništvo

Proslava Oluje trebala bi biti kulturna i dostojanstvena, lišena bilo kakvih isključivosti i naših političkih podjela

Komentari 7

Avatar miyamoto
miyamoto
12:47 12.08.2017.

Napokon imamo Hrvatsku odvojenu od zlocinacke Jugoslavije. Mnogi smo vani ali svejedno je volimo .Ako ustreba uvijek cemo je nanovo braniti. Volimo svoje tuđe postujmo.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
10:17 12.08.2017.

Nikad antife i leftardi neće slaviti Oluju.... ne mogu ni zamisliti da negdje za Dan Pobjede i Hrvatskih branitelja pjeva Mile Kekin, Elemental, Let3 itd... I nitko im ne bi smetao da žele. Kad nešto osjećaš kao svoje nitko ti to ne može uzeti ili zabraniti. Ali oni Dan Pobjede ne slave, niti će. A što se tiče pulske Arene? Past će i Arena jednog dana! Sigurno!

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
13:16 12.08.2017.

VRO Oluja je bila kruna hrvatskog jedistva, koje je utemeljeno zahvaljujuci povijesnim progonstvima Hrvata stoga imaju i komunisti svoga udjela. Hvala im

VL
DU
Deleted user
10:19 12.08.2017.

kasno je sada od te proslave praviti nešto što povezuje... to je sramotni dernek za radikale i one koji žele njihove glasove... ne bih otišao tamo ni da mi plate...

VL
DU
Deleted user
11:38 12.08.2017.

Proslava Oluje je bila i ostala, kao i npr. Sinjska Alka ili 18.11. predizborni skup HDZ-a.

VL
AD
anti.desnica
12:09 12.08.2017.

Da je Oluja znacila i hrvatsko suocavanje sa samom sobom, svojom tj HDZovom krivicom za rat, nacionalizmom, sovinizmom, diskriminacijom, parcijalnom ustasizacijom i revizionizmom koji je zapoceo u proljece 1990-te ili cak i godinu dana prije, onda bi Dan pobjede i domovinske zahval osti svakako bio svehrvatski praznik. Ovako, on je mnogima i mnogima tek kiselo podsjecanje i mrvica zadovoljstva da je barem oruzani rat zavrsen, mada je svo to nacionalisticko ludilo nastavilo jednakom zestinom harati Hrvatskom. Pa je takvima koji su posijali to ludilo i u njemu nalaze "potvrde" i "ostvarenje" za ovo i ono, taj Dan pobjede dan kada se mogu "ispuhati" uz svu propagandnu pompu do mile volje. I besplatno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.