Naslovnica Vijesti Hrvatska

Milan Bandić: Slučaj Crnoja riješio bih u pet minuta, a ne skrivao se iza pravnika

Dodao je i kako je jedan od razloga zašto je stranka Milan Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti podržala novu Vladu i taj što žele graditi nove političke mostove suradnje s HDZ-om, Mostom, premijerom...
28. siječnja 2016. u 20:50 49 komentara 4000 prikaza
Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

– Sretan sam i ponosan što je nova Vlada RH počela raditi. Smatram da u odnosu prema Zagrebu gore ne može biti nego što je bilo u ove četiri godine. Poznato je da se gradonačelnik Zagreba tijekom četiri godine nije niti jednom susreo s predsjednikom Vlade RH. Gore ne može biti nego što je bilo – rekao je večeras u Vukovaru gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Dodao je i kako je jedan od razloga zašto je stranka Milan Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti podržala novu Vladu i taj što žele graditi nove političke mostove suradnje s HDZ-om, Mostom, premijerom... Osvrnuo se i na događanja oko sada već bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje koji je podnio ostavku na mjesto ministra.

– Crnoju je trebalo riješiti odmah i to jučer u pet minuta, a ne da imamo ovaj cirkus, trice i kučine. Ako je kriv, trebalo ga smijeniti i neka snosi posljedice, a ako nije, neka nastavi raditi. Da sam ja bio na mjestu onoga tko odlučuje, odmah bih to riješio, a ne skrivao se iza pravnika. Prije svega ovo je bilo politčko pitanje – rekao je Bandić. 

>> Crnoja više nije ministar: Premijeru sam podnio ostavku

Elipso

 • Avatar Ante-Portas
  Ante-Portas:

  haha, jos jedan s liste postenjacina.

 • Lavica7:

  Jos jedan ""posten" zagrepcanin...i ti bi se mogao vratit od kud si dosao. Pa tam delaj.

 • Jednakost:

  Cuj ovoga, "politicko pitanje" a diplomac Crnoja u problemima u svemu sto je radio, orvaras ga kao lubenicu a on curi na sve strane.