Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milan Bandić predao DIP-u gotovo 60 tisuća potpisa građana

bandić
Anto Magzan / Pixsell
13.11.2009.
u 14:04

Idem čuti probleme naših građana diljem zemlje tako da ih već u veljači mogu i rješavati. Istim žarom kojim sam deset godina 16 sati na dan radio za Zagreb, radit ću i orati za Hrvatsku, rekao je Milan Bandić.

U 13.30 sati zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u pratnji kćeri Anamarije i najbližih suradnika ušao je u zgradu Hrvatskog sabora i Državnom izbornom povjerenstvu predao nešto manje od 60 tisuća potpisa građana koji podupiru njegove predsjedničke ambicije.

- Odlučio sam nešto ranije završiti prikupljanje potpisa jer već sutra ujutro u 9 sati u Iloku počinjem buditi Hrvatsku. Idem čuti probleme naših građana diljem zemlje tako da ih već u veljači mogu i rješavati. Istim žarom kojim sam deset godina 16 sati na dan radio za Zagreb, radit ću i orati za Hrvatsku - rekao je Milan Bandić.

- Kandidirao sam se zbog onog dijela radničke Hrvatske koja se rano ustaje, a kasno liježe da im život učinim kvalitetnijim - istaknuo je Bandić.

Zamoljen da komentira napise da će njegova kampanja biti najskuplja do sada, Bandić je izjavio da se boji da će njegova kampanja biti jeftinija od drugoplasiranog kandidata i tri puta jeftinija od iznosa koje prenose mediji.

Čovjek iz života, ne iz knjige
- U ponedjeljak otvaram žiroračun i sve će biti transparentno te već sada znam da će većina donatora biti obični ljudi. Ne trebaju meni veliki novci. Ja već 20 godina krvavo radim i to je neprocjenjivi kapital. Znam da mnogima smetam jer sam ja čovjek iz života, a ne iz knjige - rekao je Bandić.

Najavio je da će kampanju završiti 23. prosinca na središnjem zagrebačkom trgu koncertom Prljavog kazališta. Očekuje da će i drugi predsjednički kandidati toga dana završiti svoju kampanju kako bi građani u miru dočekali Božić.

Komentara 73

PO
podravec
21:15 13.11.2009.

Šerif Bandić nije skupio nego kupio i to našim novcem.

DA
davormr
22:30 13.11.2009.

Središnji Bandićev predizborni skup će bit na Trgu maršala Tita. Ako želimo Hrvatsku, birajmo Hrvatsku, Birajmo Tuđmana! E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i riješimo to već u prvom krugu. Birajmoo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA!

MA
mata
17:09 13.11.2009.

kamocemo15, ti si sigorno jedan od njih koje vas treba istjerati iz Hrvatske da takva smrad vise neoda po svetoj zemlji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije